Να γλυκάνει τους τηλεθεατές της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» είπε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Τετάρτης.
Ο σεφ μπήκε στην κουζίνα και έφτιαξε τάρτα με αχλάδια.
Υλικά
Για τη ζύμη
• 250 γρ. αλεύρι
• 30 γρ. ζάχαρη
• 1 πρέζα αλάτι
• 170 γρ. βούτυρο (παγωμένο)
• 75 – 90 γρ. παγωμένο νερό
Για τη γέμιση
• 700 – 800 γρ. αχλάδια (καθαρισμένα)
• 110 γρ. καστανή ζάχαρη
• 2.5 γρ. κανέλα
• 15 γρ. κόρν φλάουρ
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.