Πώς να φτιάξεις νηστίσιμα πασχαλινά κουλουράκια

Συνταγή για νηστίσιμα πασχαλινά κουλουράκια

To Πάσχα είναι προ των πυλών κι αν ψάχνεις απεγνωσμένα συνταγή για νηστίσιμα πασχαλινά κουλουράκια σου έχουμε την καλύτερη. 

Αυτό είναι το νοστιμότερο νηστίσιμο σιροπιαστό γλυκό

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης έδειξε στους τηλεθεατές της εκπομπής breakfast@star βήμα-βήμα πώς  μπορούν να φτιάξουν νηστίσιμα πασχαλινά κουλουράκια. 

Νηστίσιμη συνταγή: Χαλβάς από στραγάλια

Υλικά για τα πασχαλινά κουλουράκια

· 500 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
· 150 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
· 2 κ.γ. μπείκιν πάουντερ
· Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
· ½ κ.γ μαχλέπι σε σκόνη
· ½ κ.γ. μαστίχα
· 1 πρέζα αλάτι
· 320 γρ. μαργαρίνη παγωμένη

Φτιάξε τα πιο λαχταριστά νηστίσιμα γλυκά

Εκτέλεση για τα πασχαλινά κουλουράκια

· Στο κάδο του μπλέντερ προσθέτουμε τη ζάχαρη με τη μαστίχα και το μαχλέπι και χτυπάμε για 30’’ μέχρι να ομογεννοποιηθούν τα υλικά.
· Βάζουμε στον κάδο του μίξερ όλα τα υπόλοιπα υλικά, το μείγμα της ζάχαρης και τα χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα με το φτερό μέχρι να έχουμε ένα ενιαίο ζυμαράκι.
· Χωρίζουμε τη ζύμη σε μερίδες των 30 γρ.
· Πλάθουμε τα κουλουράκια σε ότι σχήμα θέλουμε και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 170 για περίπου 15′-18’.

Δείτε το breakfast@star
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top