Start Media TV | Ράδιο Κέρκυρα 100,1

24 Απριλίου 2024
15.9 C
Corfu

Βραβεύτηκε ο ΦΟΣΔΑ Ιωαννίνων για τη δουλεία και τη συμβολή του Φορέα στην Ολοκληρωμένη Διαχείριση Απορριμμάτων (photos)

Διαβάστε ακόμα

Δείτε την ανάρτηση στο facebook του Προέδρου του φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων του νομού Ιωαννίνων, Σπύρου Κωνσταντόπουλου,  για τη βράβευση του φορέα για την δουλειά και την προσφορά του στην ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων .

Ακολουθήστε το Start Media στο Google News! 

Greek Green Awards 2019:
Πρώτο βραβείο για τον Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Νομού Ιωαννίνων για την εξαιρετική δουλειά και συμβολή του Φορέα στην Ολοκληρωμένη Διαχείριση Απορριμμάτων. Στην κατάμεστη αίθουσα απονομής βραβείων της 3ης Διεθνούς Έκθεσης Verde Tec (15- 17 Φεβρουαρίου, MEC Παιανίας) του κορυφαίου θεσμού για τις Τεχνολογίες Περιβάλλοντος, με συμμετοχή υπουργών, εκπροσώπων των κομμάτων, του Προέδρου της ΚΕΔΕ, Δημάρχων από όλη την Ελλάδα και πλήθους εκθετών, είχα την τιμή να παραλάβω το βραβείο ως Πρόεδρος του Φορέα, το οποίο μας απένειμε ο βουλευτής περιφερείας Αττικής και π. υπουργός της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Μπούρας. Συγχαρητήρια στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τους υπηρεσιακούς παράγοντες και τους συνεργάτες του ΦοΔΣΑ Ν. Ιωαννίνων.
Βραβείο και για το Δίκτυο Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων για τη Διαδημοτική Συνεργασία Εθνικής Εμβέλειας, το οποίο είχα την τιμή να παραλάβω ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Δικτύου ΦοΔΣΑ. Το βραβείο μας απένειμε ο Δρ. Χημικός Μηχανικός κ. Αδαμάντιος Σκορδίλης.
Ευχαριστούμε για τις τιμητικές διακρίσεις.

Το κείμενο και οι φωτογραφίες είναι από την ανάρτηση του κ. Κωνσταντόπουλου στο facebook.

- Advertisement -spot_img

Τελευταία Νέα

10 θέσεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τον πόλεμο

Με ανακοίνωσή της η ΑΝΤΑΡΣΥΑ αναφέρει: Ο πόλεμος είναι γέννημα θρέμμα του καπιταλισμού και έχει τα «δικά του απαίσια χαρακτηριστικά»....
- Advertisement -spot_img

Περισσότερες ειδήσεις σαν και αυτές

- Advertisement -spot_img