Start Media TV | Ράδιο Κέρκυρα 100,1

18 Απριλίου 2024
13.9 C
Corfu

2.331.200 ευρώ από την ΠΙΝ για τη λιμνοδεξαμενή της Εγκλουβής στη Λευκάδα

Διαβάστε ακόμα

Το δελτίο τύπου της ΠΙΝ:

Ακολουθήστε το Start Media στο Google News! 

«Από τα λόγια στα έργα»

2.331.200 ευρώ από την ΠΙΝ για τη λιμνοδεξαμενή της Εγκλουβής στη Λευκάδα

Τις ενέργειες της ΠΙΝ για την κατασκευή ενός σημαντικού έργου υποδομής στην ορεινή Λευκάδα, όπως είναι η λιμνοδεξαμενή της Εγκλουβής, προσπαθούν, ανεπιτυχώς, να οικειοποιηθούν ορισμένοι πολιτικοί παράγοντες της προηγούμενης περιόδου.

Ευχαριστούμε από την πλευρά μας τον πρώην βουλευτή Λευκάδας, της ΝΔ, κ. Βεργίνη, γιατί με ανακοίνωσή του αναγνωρίζει δημόσια, τη μεγάλη αλήθεια .

Ότι δηλαδή, το σπουδαίο αυτό έργο για την οικονομία της Λευκάδας , «καρκινοβατούσε» περισσότερο από μία δεκαετία, από μελέτη σε μελέτη και από συρτάρι σε συρτάρι των εκάστοτε υπευθύνων παραγόντων και ότι ήλθε η στιγμή, που το έργο αυτό παίρνει το δρόμο της υλοποίησης του, με την ένταξή του στο πρόγραμμα της Αγροτικής Ανάπτυξης, από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και την εξασφάλιση της χρηματοδότησής του.

«Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων έχοντας ως γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες των νησιών μας και της τοπικής οικονομίας θέτει σε προτεραιότητα έργα πνοής , έργα που  παρέμειναν στις μελέτες και ουδέποτε ενεργοποιήθηκαν, για να γίνουν από τη σημερινή Περιφερειακή Αρχή, πράξη » δήλωσε ο Περιφερειάρχης Ιονίων νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

«Ένα τέτοιο έργο είναι η λιμνοδεξαμενή της Εγκλουβής στη Λευκάδα, προϋπολογισμού 2.331.200 ευρώ, που η ΠΙΝ το βγάζει από το τέλμα και το υλοποιεί», συμπλήρωσε ο Περιφερειάρχης.

- Advertisement -spot_img

Τελευταία Νέα

Έκπτωτος λόγω χρεών αιρετός του Δήμου Ηγουμενίτσας

Όπου υπάρχει καπνός τελικά υπάρχει και φωτιά.. Τις τελευταίες ημέρες, οι φήμες στην Ηγουμενίτσα οργίαζαν και αφορούσαν σε έλεγχο...
- Advertisement -spot_img

Περισσότερες ειδήσεις σαν και αυτές

- Advertisement -spot_img