Start Media TV | Ράδιο Κέρκυρα 100,1

28 Μαρτίου 2024
19.9 C
Corfu

Κέρκυρα | Δράσεις για την παγκόσμια ημέρα εθελοντισμού

Διαβάστε ακόμα

Από  τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού
(Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής  – Γραφείο Εθελοντισμού) ανακοινώνεται:  

Ακολουθήστε το Start Media στο Google News! 

Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού

5 Δεκεμβρίου 2019

Πλησιάζει η στιγμή να γιορτάσουμε και φέτος τη σημαντική Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού. Πρόκειται για μία μέρα προσφοράς προς το συνάνθρωπο, ευαισθητοποίησης και συμμετοχής. Για το σκοπό αυτό, το Γραφείο Εθελοντισμού και το Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης συνδιοργανώνουν δράσεις εθελοντισμού, την Πέμπτη 05 Δεκεμβρίου 2019 στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας.

Από τις 9.00 το πρωί και μέχρι τις 14.00 το μεσημέρι, το Δημοτικό Θέατρο θα φιλοξενήσει εθελοντικές ομάδες, οι οποίες θα εξηγούν στους επισκέπτες τις δράσεις τους και θα λειτουργούν ως παράδειγμα εθελοντισμού και ανιδιοτελούς προσφοράς.

Ιδιαίτερη μέριμνα λαμβάνεται για τα σχολεία όλων των βαθμίδων, τα οποία καλούνται να συμμετέχουν με οργανωμένες επισκέψεις την ημέρα εκείνη στο Δημοτικό Θέατρο και να ενημερωθούν για τις εθελοντικές δράσεις στο νησί μας, να εξοικειωθούν με την έννοια του εθελοντισμού, να εμπνευστούν και με τη επιστροφή τους στο σχολείο, να εκφραστούν δημιουργικά με αφορμή όσα είδαν, άκουσαν και έμαθαν.

Σε αυτό το πλαίσιο καλούμε αρχικά τους ενδιαφερόμενους φορείς, συλλόγους, ομάδες, συλλογικότητες να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα συμμετοχής ή να επικοινωνήσουν μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση ethelontismos@corfu.gov.gr και στα τηλέφωνα 2661362126 κ.Μάγδα Κόκκαλη, 2661038320 κ.Σπυριδούλα  Μάμαλου,  6936691321 κ.Σπύρος Νεράντζης.

Επίσης  καλούμε τα σχολεία που ενδιαφέρονται να οργανώσουν επίσκεψη,  να δηλώνουν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ συμμετοχή στο τηλέφωνο 26610 93333, καθημερινά 10.00 με 15.00, υπεύθυνη κ. Μαρίνα Παπασωτηρίου.

 

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος

για τον Εθελοντισμό

 

                                                                              Σπυρίδων Νεράντζης

                                          

- Advertisement -spot_img

Τελευταία Νέα

Ομιλία Αλ.Αυλωνίτη στη Βουλή για πρόταση δυσπιστίας

«Κατονομάστε τα συμφέροντα, που λέτε ότι κρύβονται πίσω από όλους εμάς που υπογράψαμε πρόταση δυσπιστίας. Γιατί δεν λέτε τα...
- Advertisement -spot_img

Περισσότερες ειδήσεις σαν και αυτές

- Advertisement -spot_img