Start Media TV | Ράδιο Κέρκυρα 100,1

19 Απριλίου 2024
9.9 C
Corfu

Κέρκυρα | Ο χαιρετισμός της Δημάρχου Μερόπης Υδραίου στο Φεστιβάλ Λογοτεχνίας

Διαβάστε ακόμα

Σύντομος Χαιρετισμός της Δημάρχου   Κ. Κέρκυρας  και Διαποντίων Νήσων Μερόπης Υδραίου στο Φεστιβάλ Λογοτεχνίας  23 – 30  Σεπτεμβρίου :

Ακολουθήστε το Start Media στο Google News! 

Από την πλευρά του Δήμου, καλωσορίζω  την  ιστορική ομάδα Κρίκετ των  συγγραφέων, που  επισκέπτονται την Κέρκυρα.

Νοιώθουμε ιδιαίτερη  χαρά, που ένα ιστορικό σωματείο της Βρετανίας, αποτελούμενο  από  μεγάλα ονόματα της Αγγλικής λογοτεχνίας,  συμμετέχει    σ΄ αυτήν την διοργάνωση.

Το φεστιβάλ λογοτεχνίας  με την συμμετοχή Βρετανών λογοτεχνών  και δημοσιογράφων,  είναι ένα πολιτιστικό γεγονός, που προβάλει  το νησί μας διεθνώς    και σε συνδυασμό  με το Κρίκετ,   που η Κέρκυρα  έχει  μια μακρόχρονη σχέση, μπορεί να ανοίξει  νέους δρόμους συνεργασίας με το Βρετανικό στοιχείο, που αποτελεί τη μεγάλη πλειοψηφία  των επισκεπτών του νησιού μας.

Το Κρίκετ για την Κέρκυρα αποτελεί κομμάτι της πολιτιστικής της    κληρονομιάς. Αθλητικά γεγονότα,  σε συνδυασμό με  πολιτιστικά όπως το φεστιβάλ λογοτεχνίας, αναδεικνύουν την εξωστρέφεια  της Κέρκυρας και αποτελούν μοχλό για την τουριστική προβολή και ανάπτυξη.

Η Νέα Δημοτική Αρχή θα  ενθαρρύνει και θα στηρίζει αυτές τις πρωτοβουλίες με κάθε τρόπο.

Εύχομαι  επιτυχία στη διοργάνωση  και καλή διαμονή  των  συμμετεχόντων στην πόλη μας.

 

 

- Advertisement -spot_img

Τελευταία Νέα

Ευρωπαϊκά Προγράμματα επιχειρηματικότητας στο επίκεντρο συνάντησης της Αντιπεριφερειάρχη Ι.Ν. Ελ. Παπαναστασάτου με τη ΔΕΠ Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων

Η πρόοδος των έργων και των προγραμμάτων που υλοποιούνται από την Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων στην Πάτρα, ήταν το αντικείμενο...
- Advertisement -spot_img

Περισσότερες ειδήσεις σαν και αυτές

- Advertisement -spot_img