Start Media TV | Ράδιο Κέρκυρα 100,1

16 Απριλίου 2024
21.9 C
Corfu

Κέρκυρα | Τα κάλαντα του Λαζάρου (video)

Διαβάστε ακόμα

Κάθε χρόνο το Σάββατο του Λαζάρου  το πρωί, στο ιστορικό κέντρο, με σκοπό την αναβίωσή και συνέχισή τους, ο Φορέας Κορφιάτικης έκφρασης οργανώνει την εθιμική εκδήλωση ‘’ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ‘’ και στις 12.30 στη Πλατεία Δημαρχείου, η κεντρική εκδήλωση προς την Δημοτική αρχή, με την συμμετοχή όλων των Φορέων .
Συμμετέχουν οι παιδικές χορωδίες: “χορωδία Κέρκυρας”, “Ενορίας Αγίας Ελεούσης Κυνοπιαστών” και “Φιλαρμονικής Εταιρείας Κέρκυρας” καθώς και οι χορωδίες “Βαλανιού” και “Αυλιωτών”.

Ακολουθήστε το Start Media στο Google News! 

Νωρίτερα στη Πλατεία Βραχλιώτη, έχοντας σκοπό τη διατήρηση και προβολή του εθίμου, της παραδοσιακής ’’Κολομπίνας‘’, έγινε με τη υποστήριξη της Ένωσης παλαιών προσκόπων Π.Ε. Κέρκυρας, η δωρεάν διανομή των Κολομπίνων και του φετινού εντύπου του Συλλόγου , με τα έθιμα, τις συνήθειες και το πρόγραμμα των Θρησκευτικών και μη Εκδηλώσεων της Μ. Εβδομάδας και του Πάσχα, που από το 1986 και κάθε χρόνο ανελλιπώς εκδίδει.

Δείτε video από τα κάλαντα του Λαζάρου στο Δημαρχείο:

- Advertisement -spot_img

Τελευταία Νέα

Αναβολή στις εκλογές του ΦΟΔΣΑ Ηπείρου- Ακυρώθηκε η απόφαση του Δήμου Ιωαννιτών!

Σε αναβολή οδηγήθηκαν οι προγραμματισμένες για το απόγευμα της Δευτέρας εκλογές στον Φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων Ηπείρου. Κι αυτό γιατί κυριολεκτικά...
- Advertisement -spot_img

Περισσότερες ειδήσεις σαν και αυτές

- Advertisement -spot_img