Start Media TV | Ράδιο Κέρκυρα 100,1

18 Απριλίου 2024
13.9 C
Corfu

Κέρκυρα | Γ.Καλούδης : Νέα εποχή για το Δικηγορικό σύλλογο

Διαβάστε ακόμα

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Δικηγορικού συλλόγου Κέρκυρας Γιώργο Καλούδη η χθεσινή ημέρα ήταν πολύ σημαντική ημέρα για τον Σύλλογό , αφού πέτυχαν πανελλήνιο ρεκόρ συμμετοχής στο σύστημα της Ψηφιακής Υπογραφής με 150 επί 304 εγγεγραμμένων Δικηγόρων.

Ακολουθήστε το Start Media στο Google News! 

Όπως αναφέρει σε δελτίο τύπου που εξέδωσε:

Από τις 31 Δεκεμβρίου 2019 οι Δικηγόροι που απέκτησαν την ψηφιακή υπογραφή θα έχουν την δυνατότητα και το δικαίωμα από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του γραφείου τους και ενδεχόμενα από κάθε τύπου συσκευή, να κάνουν έλεγχο σε όλα τα Κτηματολόγια της Χώρας και να εκτυπώνουν οι ίδιοι διαγράμματα και αποσπάσματα και να καταθέτουν δικόγραφα σε ορισμένα (προς το παρόν) διοικητικά δικαστήρια (ΣτΕ, Διοικητικά Εφετεία).  Προβλέπεται σύντομα το σύστημα αυτό να επεκταθεί σε όλες τις βαθμίδες των δικαστηρίων.

 

Ευχαριστούμε θερμά τις πάντα χαμογελαστές και ευγενείς υπαλλήλους του portal της ολομέλειας των Προέδρων Δ.Σ. κυρίες Σπυριδούλα Γούμενου και Τόνια Γονίδη για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε, και την 12ωρη καθημερινή σκληρή εργασία τους.

 

Όσοι συνάδελφοι δεν πρόλαβαν να αποκτήσουν την Ψηφιακή Υπογραφή, ενημερώνουμε, ότι οι υπάλληλοι του Συλλόγου μας εκπαιδεύτηκαν κατάλληλα, ούτως ώστε να χορηγήσουν ανά πάσα στιγμή ψηφιακή υπογραφή σε όσους δικηγόρους το επιθυμούν.

- Advertisement -spot_img

Τελευταία Νέα

Κέρκυρα-Καιρός: Γρήγορη εξέλιξη θα έχει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες – Τι δείχνουν τα τελευταία στοιχεία.

Τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία δείχνουν ότι το χαμηλό βαρομετρικό το οποίο θα αρχίσει να επηρεάζει τη χώρα από την...
- Advertisement -spot_img

Περισσότερες ειδήσεις σαν και αυτές

- Advertisement -spot_img