Start Media TV | Ράδιο Κέρκυρα 100,1

28 Μαρτίου 2024
17.9 C
Corfu

Λευκίμμη | Κορεσμένος ναι, αδειοδοτημένος…όχι ο Χ.Υ.Τ.Υ. Νότιας Κέρκυρας (video+photos)

Διαβάστε ακόμα

Πρωινή… βόλτα στο Χ.Υ.Τ.Υ. Λευκίμμης περιελάμβανε το κυριακάτικο πρόγραμμα για περίπου 100 κατοίκους της περιοχής, καθώς βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις που φρουρούνται από τις δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν ενάντια στη λειτουργία του εν λόγω Χώρου Υγειονομικής Ταφής.

Ακολουθήστε το Start Media στο Google News! 

Το πρόγραμμα περιελάμβανε συγκέντρωση στην Παναγία Παντάνασσα κι εν συνεχεία οδοιπορικό περιμετρικά των εγκαταστάσεων του Χ.Υ.Τ.Υ. Νότιας Κέρκυρας.

Παρά το ότι οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. έχουν πλέον αποτραβηχτεί σε σαφώς πιο κοντινή απόσταση στο Χ.Υ.Τ.Υ. επιτρέποντας την ελεύθερη διέλευση στον ελαιώνα και στην εκκλησία της Παναγίας της Παντάνασσας, κάτι που δεν επιτρεπόταν τους προηγούμενους μήνες και μάλιστα, είχε προκαλέσει και τις έντονες διαμαρτυρίες και αντιδράσεις των κατοίκων της Λευκίμμης, ωστόσο, δεν ήταν δυνατό να επιτραπεί η είσοδος στον χώρο των εγκαταστάσεων του Χώρου Υγειονομικής Ταφής.

Αυτό που έχει μεγάλη σημασία και καταγράφεται πλήρως στις εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του Start, είναι ότι ο Χ.Υ.Τ.Υ. Λευκίμμης μοιάζει να είναι, ήδη κορεσμένος από τα δεματοποιημένα απορρίμματα, πριν μάλιστα, καν… αδειοδοτηθεί! Πρόκειται, δηλαδή, για την επιτομή του θεάτρου του παραλόγου!

XYTY-LEYKIMMH-1-648x486

Το «παρών» στο Χ.Υ.Τ.Υ. Λευκίμμης έδωσε σήμερα και ο Αστυνομικός Διευθυντής Κέρκυρας, Σπύρος Αλαμάνος, ο οποίος εξήγησε στους κατοίκους ότι δεν μπορούσε να τους επιτρέψει να εισέλθουν στις εγκαταστάσεις, δεν απαγόρευσε ωστόσο, τη διέλευσή τους σε αρκετά κοντινή απόσταση από τα συρματοπλέγματα, που οριοθετούν τον Χώρο Υγειονομικής Ταφής.

KINHTOPOIHSH LEYKIMMH

- Advertisement -spot_img

Τελευταία Νέα

«Καμπανάκι» Παπαευαγγέλου για παράλληλη έξαρση κοκκύτη και ιλαράς λόγω εμβολιαστικών κενών

Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ και τη Βάνα Παπαευαγγέλου έχουν σημειωθεί 20 κρούσματα ιλαράς και 46 κοκκύτη. Μάλιστα, ο Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας...
- Advertisement -spot_img

Περισσότερες ειδήσεις σαν και αυτές

- Advertisement -spot_img