Skip to main content

Λευκάδα: Κώστας Ιωακειμίδης: Η Κωμωδία.. Νίκη Λευκάδας (pic)

Ο πρώην αθλητής της Δόξα Λευκάδας και πατέρας παίκτριας στις κορασίδες της Νίκης Λευκάδας, Κώστας Ιωακειμίδης κατηγορεί τόσο το σωματείο όσο και την ΕΟΚ για το λόγο ότι δεν κάλυψαν τα έξοδα της ομάδας και δεν θα συμμετάσχουν παρότι βγήκαν άνετα πρωταθλήτριες ΕΣΚΑΒΔΕ στην επόμενη φάση που γίνεται στη Θεσσαλονίκη στις 13-17/7/20.

Η ΚΩΜΩΔΙΑ << Σωματείο Καλαθοσφαίρισης Νίκη Λευκάδας>>


Η προσφορά ενός αθλητικού σωματείου στον τόπο του δεν είναι η χλιδή,τα ευρωπαϊκά σαλόνια και η συμμετοχή του σε μια μεγάλη κατηγορία.Αυτό είναι προσφορά σε μισθοφόρους που τα παίρνουν κάθε χρόνο ,στα κόμπλεξ και την υστεροφημία διοικούντων(τις περισσότερες φορές άσχετων με το άθλημα),που επιθυμούν την προσωπική τους προβολή,έχοντας πολλές φορές πολιτικές σκοπιμότητες!
Προσφορά σημαίνει να δίνεις τη δυνατότητα στα κορίτσια της πόλης σου να αθληθούν,να βελτιωθούν(υπό την καθοδήγηση προπονητών),να διακριθούν και να φτιάξουν μια υγιή βάση πάνω στην οποία θα στηριχτείς στο μέλλον!!!
Αυτά βέβαια αν θέτεις μακροπρόθεσμους στόχους για το σωματείο και όχι αν το βλέπεις ευκαιριακά!
Το προηγούμενο καλοκαίρι,λοιπόν το σωματείο της Νίκης έθεσε στόχο να δημιουργήσει μια δυνατή ομάδα κορασίδων με σκοπό τη συμμετοχή της στα προκριματικά και ίσως στα τελικά(γιατί όχι?) του πανελληνίου πρωταθλήματος!
Τα κορίτσια με μεγάλο ζήλο και πολλή δουλειά βγήκαν άνετα πρωταθλήτριες ΕΣΚΑΒΔΕ και πέρασαν στην επόμενη φάση που γίνεται στη Θεσσαλονίκη στις 13-17/7/20. Κάποιες από τις αθλήτριες αυτές βοηθούσαν στις προπονήσεις και στους αγώνες και τη μεγάλη ομάδα της Νίκης.Για όλα αυτά βέβαια οι αθλήτριες πλήρωναν τη συμμετοχή τους κάθε μήνα.Τίποτε δε γίνονταν αφιλοκερδώς!!!
Ήρθε λοιπόν η ώρα να πάνε στη Θεσσαλονίκη (αφού στο μεσοδιάστημα και μετά κορωνοϊού συνέχισαν τις προπονήσεις και με τις συνεχείς διαβεβαιώσεις ότι θα συμμετέχουν στους εν λόγω προκριματικούς) και 5 ημέρες πριν την έναρξη των αγώνων τους ανακοινώθηκε ότι το σωματείο δεν μπορεί να συμμετέχει γιατί δεν έχει χρήματα και η ΕΟΚ ,λέει, δεν καλύπτει τα έξοδα των ομάδων(πότε άραγε τα κάλυπτε τα τελευταία χρόνια???)
Αιδώς Αργείοι .Για να κάνετε τουρνουά της πλάκας βρίσκατε αμέσως χορηγούς και χρήματα!Τώρα καμία προσπάθεια! 
Όταν ο άλλος πληρώνει όλο τον χρόνο για τα παιδιά του, ώστε να επιτευχθεί ένας στόχος, έχει την απαίτηση να φτάσετε το έργο σας σε πέρας.
ΣΗΜ .Δεν ρίχνω καμία ευθύνη στον προπονητή ο οποίος μπορεί να είναι και μήνες απλήρωτος,παρ΄ όλα αυτά έκανε το χρέος του!!!

Κ.Ιωακειμίδης

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2830899743804416&set=a.1779952232232511&type=3&theater