Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στις 11:00 θα πουν το τελευταίο αντίο στην 21χρονη φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη οι συγγενείς και οι φίλοι της.

Η σορός της άτυχης κοπέλας έφτασε το βράδυ της Τρίτης στο αεροδρόμιο Δημόκριτος και λίγη ώρα αργότερα ξεκίνησε για το τελευταίο της ταξίδι στην ιδιαίτερη πατρίδα της, στο Διδυμότειχο.

Τραγική φιγούρα οι γονείς της φοιτήτριας οι οποίοι συντετριμμένοι δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που βρήκε την οικογένεια.

Στον Ιερό Ναό βρίσκονται από νωρίς το πρωί φίλοι της κοπέλας αλλά και κάτοικοι του Διδυμότειχου που την γνώρισαν μέσα από την τραγική της ιστορία και θέλουν να συμπαρασταθούν στην οικογένεια.

Οι κατηγορούμενοι πήραν προθεσμία για την Παρασκευή

Στον εισαγγελέα Ρόδου προσήχθησαν, στο πρωί της Τετάρτης, οι δύο νεαροί(ο 19χρονος Αλβανός και ο 21χρονος Ροδίτης) που κατηγορούνται για τη δολοφονία της φοιτήτριας από το Διδυμότειχο που σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Οι δύο φερόμενοι ως δράστες επιρρίπτουν o ένας στον άλλον την ευθύνη για το θάνατο της φοιτήτριας.

Όπως έγινε γνωστό, αφού τους ανακοινώθηκαν οι κατηγορίες, οδηγήθηκαν στην ανακρίτρια, όπου ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Παρασκευή.

Σε βάρος των δύο νεαρών ο εισαγγελέας Ρόδου έχει ασκήσει ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για βιασμό.

Οι έρευνες από την πλευρά του Λιμεναρχείου Ρόδου συνεχίζονται, με σκοπό να αποκαλυφθεί πώς έγινε το αποτρόπαιο έγκλημα και για ποιους λόγους.