Από τα ζώδια που θα έχουν ένα τυχερό 2019 είναι ο Τοξότης, που συνεχίζει να γιορτάζει τα γενέθλιά του αυτές στις ημέρες (η φωτογραφία είναι από μια από τις καλύτερες ταινίες του πρωτοπόρου του animation αμερικανού παραγωγού Γουόλτ Ντίσνεϊ «Η Χιονάτη και οι επτά νάνοι»).

Αν εξαιρέσεις τα οικονομικό τομέα, όπου μέχρι το καλοκαίρι δεν θα λείψουν οι πιέσεις και τα στενέματα, την καινούργια χρονιά, εκτός από τον Δία που σε επηρεάζει θετικά, θα έχεις στο πλευρό σου την τύχη, και θα μπορέσεις να κάνεις τις αλλαγές που επιθυμούσες εδώ και αρκετά χρόνια στη ζωή σου.

Κάποιοι θα ζήσουν και πολύ δυνατά καρδιοχτύπια μέχρι την άνοιξη, που θα τους αλλάξουν την οπτική στα πράγματα και θα κληθούν να λάβουν σημαντικές αποφάσεις που ανέβαλαν για καιρό οι οποίες θα τους βγουν σε καλό.

Εν ολίγοις, ο χρόνος αυτός μπορεί να αποδειχτεί αποφασιστικός στη ζωή σου, οπότε άδραξε τις ευκαιρίες, ξαναβρές τη δύναμη και την αισιοδοξία για να αξιοποιήσεις τις γνώσεις που διαθέτεις για να κάνεις αλλαγές ουσίας και να πλησιάσεις περισσότερο στην πραγματοποίηση των προσδοκιών σου.

Προετοιμαστείτε για μια χαλαρή βραδιά

Κατά τα λοιπά σήμερα Παρασκευή καθώς η Σελήνη περνά στους Ιχθύς, μας καλεί να χαμηλώσουμε τους τόνους, να χαλαρώσουμε ενόψει και του Σαββατοκύριακου, να αφήσουμε στην άκρη άγχη και δουλειές και να απολαύσουμε τη βραδιά συντροφιά με αγαπημένα πρόσωπα.

Θετικά επηρεάζονται φυσικά οι Ιχθύες, που είτε βγουν είτε μείνουν μέσα θα περάσουν μια όμορφη βραδιά. Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες μην αφήσετε τους άλλους να σας χαλάσουν τη διάθεση, όσο και αν κάποτε οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι ενίοτε χρειάζεται να αποστασιοποιείστε από το πεζό περιβάλλον και να ζείτε στον δικό σας, μαγικό κόσμο.