H 21χρονη κολλητή φίλη της Kylie Jenner, Jordyn Woods φαίνεται ότι είναι η πέτρα του σκανδάλου στο γάμο της Khloe Kardashian και του Tristan Thompson.

Η Khloe Kardashian -αδελφή της Kylie Jenner- είχε δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον Tristan μετά τη γέννηση της κόρης τους, όμως εκείνος δε φαίνεται διατεθειμένος να κόψει τις κακές συνήθειες και ο χωρισμός τους πλέον είναι κάτι παραπάνω από δεδομένος.

Ο CEO του Hollywood Unlocked, Jason Lee, ανέβασε μάλιστα ένα βίντεο στο Instagram account του site, στο οποίο ισχυριζόταν πως ο Tristan Thompson και η Jordy Woods ήταν μαζί  όλο το βράδυ σε ιδιωτικό πάρτι στο σπίτι του στο Los Angeles.

Το «δαιμόνιο» TMZ επιβεβαιώνει ότι ο Tristan Thompson παραβρέθηκε στο πάρτι, με μάρτυρες να λένε πως ο μπασκετμπολίστας ερωτοτροπούσε με της Jordyn Woods .

Σύμφωνα με το People, η Kloe Kardashian ανακάλυψε την απιστία του συντρόφου της με το μοντέλο Jordyn Woods. «Όλη η οικογένεια είναι εξαγριωμένη» δήλωσε μια πηγή στο περιοδικό. «Δεν είχαν καταλάβει τίποτα» πρόσθεσε. Μια άλλη πηγή, μάλιστα, είπε στο People πως η οικογένεια Kardashian είναι ιδιαίτερα ενοχλημένη με την Jordyn Woods. «Είναι πραγματικά πολύ θυμωμένοι και αηδιασμένοι όλοι τους στην οικογένεια» μαζί της, είπε η πηγή.

View this post on Instagram

all face

A post shared by HEIR JORDYN (@jordynwoods) on

Πολλοί από τους ακόλουθους της Kylie Jennerκατακρίνουν και την ίδια αλλά φυσικά και τηm Jordyn, για την φερόμενη πράξη της στα social media.

View this post on Instagram

love these two more than life itself

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Το ίδιο γίνεται και στο instagram της «πέτρας του σκανδάλου», που δεν είναι λίγοι αυτοί που μπαίνουν και της μιλούν στα σχόλια με πολύ άσχημους χαρακτηρισμούς.

Η μόλις 21 ετών Jordyn Woods είναι μέλος της ομάδας Good American, του εμπορικού σήματος της Khloe Kardashian και έχει στο παρελθόν ποζάρει ως μοντέλο για την εταιρεία ρούχων της Khloe.

View this post on Instagram

Lil Vibe @diesel @diesel__us ♥️

A post shared by HEIR JORDYN (@jordynwoods) on

Από την πλευρά του, ο μπασκετμπολίστας του NBA, λίγο μετά την ανάρτηση της είδησης για την απιστία του, έγραψε στο Twitter του τη φράση fake news (ψευδείς ειδήσεις), ωστόσο το εν λόγω tweet λίγο αργότερα tweet διαγράφηκε.