Προσήχθη από τις αρχές και ανακρίνεται ένας  βούλγαρος εκτελεστής για τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, τον Οκτώβριο του 2018 στη Βούλα.

Η σύλληψη του 31χρονου Βούλγαρου έγινε σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας. Φαίνεται ότι αυτός είναι ο δολοφόνος που εκτέλεσε το συμβόλαι. Η αστυνομία αναζητά, επίσης και το 35χρονο αδερφό του, ενώ αύριο αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις για την υπόθεση.

Ο επιχειρηματίας εκτελέστηκε την ώρα που τα παιδιά του ήταν μέσα στο σπίτι και η σύζυγός του, το γνωστό μοντέλο και πρωταγωνίστρια ριάλιτι, Βικτώρια Καρύδα ήταν σε επίδειξη μόδας και έμαθε το τραγικό περιστατικό.

Υπενθυμίζεται ότι ο δολοφόνος του Γιάννη Μακρή είχε στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του επιχειρηματία στις 31 Οκτωβρίου του 2018. Κρατώντας το πιστόλι, περίμενε τον Μακρή να βγει από το σπίτι του και να μπει στο αυτοκίνητο.  Ο εκτελεστής τον πλησίασε και τον εκτέλεσε ρίχνοντάς του έξι σφαίρες.Όπως φαινόταν στο βίντεο που είχε έρθει στη δημοσιότητα,   ο δράστης πλησίασε  το θύμα αμέσως μόλις επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του που ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι του. Ο Γιάννης Μάκρης είχε καθίσει στη θέση του οδηγού όταν ο άνδρας πλησιάζει τρέχοντας και από το παράθυρο του συνοδηγού τον πυροβολεί εξ επαφής.

Ο άτυχος άνδρας μετά τους πρώτους πυροβολισμούς βγήκε από το αυτοκίνητο και προσπάθησε να γλιτώσει, ωστόσο ο δράστης τον ακολούθησε και από απόσταση μισού μέτρου συνέχισε να πυροβολεί.

Ο Μακρής και η σύζυγός του Βικτώρια Καρύδα