Σοβαρά προβλήματα και τεράστιες καταστροφές άφησαν στο πέρασμα τους οι σφοδρές βροχοπτώσεις που έπληξαν την Κρήτη το Σάββατο, με τις ανατολικές περιοχές του νησιού να αντιμετωπίζουν τα μεγαλύτερα προβλήματα.

Βίντεο από drone, που κατέγραψε την κατάσταση στη Σητεία, που «βούλιαξε» από τις πολύωρες βροχοπτώσεις, κόβει την ανάσα, καθώς το νερό παρέσυρε ό,τι βρήκε στο διάβα του. Σπίτια πλημμύρισαν, καταστήματα, θερμοκήπια και καλλιέργειες καταστράφηκαν ολοσχερώς, ενώ σοβαρότατα προβλήματα προκλήθηκαν και στο οδικό δίκτυο, εξαιτίας κατολισθήσεων και καθιζήσεων. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε κάποιες περιοχές η μετακίνηση γινόταν με βάρκες.

Εικόνες Καταστροφής (06-04-2019)FILM EDIT John DrakakisΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ μέρους ΟΛΩΝ ΜΑΣ Σητεία – Εικόνες Καταστροφής 06-04-2019Μπράβο στην Αστυνομία,την ΕΔΕΑΚ,τον Ερυθρό Σταυρό,την Πυροσβεστική,τη ΔΕΗ,τους αρμόδιους του Δήμου και σε κάθε πολίτη που βοήθησε στη σημερινή κατάσταση.

Δημοσιεύτηκε από John Drakakis στις Σάββατο, 6 Απριλίου 2019

Μία κακοκαιρία που δημιούργησε εικόνες καταστροφής, με αποτέλεσμα αρκετοί άνθρωποι να εγκλωβιστούν και να κινδυνεύσουν από τα ορμητικά νερά. Σε πολλές περιπτώσεις χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας η οποία προχώρησε σε απάντληση υδάτων.

ΓΟΥΔΟΥΡΑΣ Τώρα

Δημοσιεύτηκε από Maria Loukaki Matheos Petroulakis στις Σάββατο, 6 Απριλίου 2019

Ο ποταμός Παντέλης μπήκε στην πόλη

Ο ποταμός Παντέλης μπήκε στην πόλη

Δημοσιεύτηκε από Εφημερίδα Σητειακά στις Σάββατο, 6 Απριλίου 2019

(Φωτογραφίες από το ekriti.gr)