Μετά το πρόσφατο ταξίδι του σε Ισπανία και Πορτογαλία για το Celebrity Travel, ο Νίκος Κοκλώνης αναχώρησε ξανά, αυτή τη φορά για τη Ρίγα της Λετονίας σε επιχειρηματικό ταξίδι. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκεί του παρουσιάστηκε έντονη δύσπνοια και χρειάστηκε να επιστρέψει εσπευσμένα στην Αθήνα για εξετάσεις.

Από το περιβάλλον του Κοκλώνη έχει διαρρεύσει η έντονη ανησυχία για την υγεία του, καθώς ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει από παιδί και θεωρούσε πως έχει ξεπεράσει τους τελευταίους μήνες δείχνει να επιδεινώνεται.

Σύμφωνα με το pronews.gr, από μικρό παιδί ταλαιπωρούταν από ανεξήγητες δύσπνοιες, μάλιστα, σε ηλικία 7 ετών και ενώ βρισκόταν σε προπόνηση πόλο, μια έντονη δύσπνοια τον οδήγησε στο νοσοκομείο όπου διαγνώστηκε με βαριάς μορφής άσθμα, που τον κράτησε για μήνες στο κρεβάτι με ειδική αγωγή με αποτέλεσμα να χάσει τη σχολική χρονιά.

Πηγαίνοντας στο γυμνάσιο, φάνηκε πως το πρόβλημα ξεπεράστηκε οριστικά, όμως πριν από 9 μήνες, μια αιφνίδια κρίση δύσπνοιας μετά την επιστροφή του από υπερατλαντικό ταξίδι τον οδήγησε ξανά στα επείγοντα. Μετά από σειρά εξετάσεων διαγνώστηκε με διατατική μυοκαρδιοπάθεια ελαφράς μορφής και παρακολουθείται στενά από το γιατρό του για να τη σταθεροποιήσει θεραπευτικά.