«Να πληρώσουν το κακό που μας κάνανε», λέει στο STAR o Στέλιος Μακρής, ο πατέρας του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, που δολοφονήθηκε στη Βούλα πριν από περίπου έξι μήνες.

«Άφησε τρία παιδιά, γυναίκα… Εμείς εδώ πέρα έχουμε καταστραφεί, δεν ξέρουμε τι μας γίνεται. Παραμιλάμε…», λέει συντετριμμένος ο κύριος Μακρής από την Αυστραλία, όπου ζει μόνιμα, και λυγίζει: «Αυτό που κάνανε στον υιό μου… Δεν μπορώ».

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Στέλιος Μακρής δεν είχε κάποιο λόγο να φοβάται. «Δε φοβόταν. Γιατί, αν φοβόταν, δεν θα έπαιρνε τα μικρά πάνω στη Vespa του, να γυρνάει δεξιά και αριστερά και να τα φέρνει να τα βλέπουμε. Δεν είχε κανένα φόβο, καθόλου απολύτως. Αν είχε τον οποιοδήποτε φόβο θα είχε ανθρώπους τριγύρω του», είπε ο πατέρας του δολοφονηθέντος επιχειρηματία.

Όσον αφορά το τι υποψιάζονται πως οδήγησε στη δολοφονία του, λέει: «Το μόνο που υποψιαζόμαστε είναι η δουλειά του, που ήταν καλή. Κανένας άλλος, από την ίδια δουλειά, να ήθελε γιατί έχασε δουλειές ή να ήθελε κάτι; Κοντεύουμε να τρελαθούμε που δεν ξέρουμε πώς έγινε αυτό το πράγμα».

H Βικτώρια

Αβάσταχτος είναι ο πόνος για την Βικτώρια Καρύδα, η οποία αυτό που θέλει τώρα είναι να μάθει ποιος έβαλε τον Βούλγαρο να εκτελέσει τον άντρα της.

Aν δεν πήγαινα σε αυτό το show εκείνο το βράδυ και αν ήμουν μαζί του, μπορεί να είχε σωθεί» δηλώνει η Βικτώρια Καρύδα έξι μήνες μετά τη δολοφονία του συζύγου της, γνωστού επιχειρηματία Γιάννη Μακρής έξω από το σπίτι τους στο Πανόραμα της Βούλας.

«Ποτέ δεν μου είχε πει ότι φοβάται. Ποτέ δεν μου έδωσε περιθώριο να σκεφτώ κάτι τέτοιο. Αν ήξερε ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα, εκείνος, όπως κάθε λογικός άνθρωπος, θα έπαιρνε προστασία. Κυκλοφορούσε με βεσπάκι, γιατί δεν του άρεσε να είναι στην κίνηση και δεν είχε κάποιον για προστασία. Δεν φορούσε ούτε κράνος. Ήθελε να αισθάνεται ελεύθερος και έπαιρνε και τα παιδάκια πάνω στο βεσπάκι, κάτι το οποίο δεν μου άρεσε καθόλου και τον μάλωνα. Δεν φοβόταν κάτι» είπε η κ. Καρύδα που άνοιξε τα χαρτιά της για πρώτη φορά  στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα.