Αν όχι όλα τα περισσότερα στη ζωή κρίνονται από τις επιλογές που κάνουμε στα κρίσιμα ζητήματα που μας απασχολούν και η σημερινή Πανσέληνος στον Ζυγό (19/4) σηματοδοτεί μια τέτοια στιγμή, που όμως δεν θα είναι παρορμητική, αλλά αποτέλεσμα βασανιστικής σκέψης, επεξεργασίας κάθε λεπτομέρειας και ατελείωτων συζητήσεων. Αν είστε συνειδητοποιημένοι όσον αφορά στις επιλογές που έχετε για το εκάστοτε ζήτημα που σας απασχολεί ανεξάρτητα από το αν αφορά στις σχέσεις με τους αγαπημένους σας ή στις συνεργασίες σας, αν έχετε εξαντλήσει κάθε προσπάθεια προκειμένου να βρείτε την καλύτερη δυνατή λύση, κι είστε έτοιμοι να δεχθείτε τις συνέπειες, δεν έχετε κάτι να φοβάστε.

Υπό το φως του ανατρεπτικού φεγγαριού, αλλά και την επιρροή από το πέρασμα της Αφροδίτης στον Κριό, και του Ήλιου στον Ταύρο, που έπονται, έχετε μια τελευταία ευκαιρία για να δρομολογήσετε τις εξελίξεις με τρόπο που θα σας βοηθήσει να ξαναβρείτε τις ισορροπίες σε σχέσεις ζωής που δοκιμάστηκαν, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο. Αν παράλληλα κινηθείτε με όπλα την αλήθεια σας, την ειλικρίνεια και την αγάπη δεν θα χάσετε.

Ταυτόχρονα καθώς το αποψινό ολόγιομο φεγγάρι θα μας γεμίσει ρομαντισμό και ζεστά συναισθήματα αξιοποιήστε τη βραδιά, για να χαλαρώσετε και να αναζωογονηθείτε. Έρχεται και Σαββατοκύριακο και κυρίως Πάσχα φέρνοντας το μήνυμα της Ανάστασης, της ανανέωσης και της ελπίδας.

Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι Ζυγοί, Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι οι οποίοι θα πρέπει να δείξετε αποφασιστικότητα για να τελειώνετε με τα κακώς κείμενα, αλλά χωρίς να κάνετε υποχωρήσεις σε βάρος σας.

Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες οικονομικά και ερωτικά θα έχετε τις ευκαιρίες σας, οπότε εμπιστευτείτε το ένστικτό σας κι έχετε τα μάτια σας ανοιχτά!

Ταύροι έκτακτα γεγονότα σας επηρεάζουν τη ρουτίνα.

Υδροχόοι είστε από τους τυχερούς της περιόδου. Αφήστε τις εξελίξεις να σας οδηγήσουν.

Λέοντες μείνετε αποστασιοποιημένοι και διατηρήστε ισορροπίες και θα αποζημιωθείτε.

Τοξότες μια ένταση θα την νιώσετε στις διαπροσωπικές σας σχέσεις ωστόσο με την κατάλληλη συντροφιά θα την ξεχάσετε.

Καρκίνοι ενίοτε τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.

Σκορπιοί η Πανσέληνος σας κάνει να κλείνεστε στο καβούκι σας, αλλά είναι προτιμότερο να βγείτε.