Υπερήφανος και συναισθηματικά φορτισμένος ο Βαγγέλης Μαρινάκης, έδωσε το παρών στο Μελίνα Μερκούρη και παρακολούθησε δια ζώσης τον τελικό του πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών, όπου οι Ερυθρόλευκες σήκωσαν το έβδομο διαδοχικό πρωτάθλημα της Ιστορίας τους.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, συνεχάρη όλα τα παιδιά του Ερασιτέχνης για τις επιτυχίες τους, επισήμανε ότι ο Ερυθρόλευκος Ερασιτέχνης και ο Πειραιάς είναι έννοιες ταυτισμένες, έκανε λόγο για «απλά παιδιά» που μοχθούν για τη μεγάλη τους αγάπη, που δεν είναι άλλη από τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος που βοηθά κι εκείνος από πλευράς του, στις «μάχες» τους, με στόχο οι απανταχού φίλαθλοι της ομάδας να είναι κάθε χρονιά χαρούμενοι. Τέλος, σημείωσε ότι ο Ολυμπιακός είναι ένας τεράστιος σύλλογος που δεν σταματά ποτέ και «θα συνεχίζει στις μεγάλες νίκες».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου:

– Μύθος το 7ο νταμπλ, για έναν Ολυμπιακό που δεν χάνει πουθενά:

«Ένα ακόμα πρωτάθλημα, ένα ακόμα νταμπλ. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε απόψε εδώ για μία μεγάλη νίκη και κατάκτηση πρωταθλήματος. Ευχή είναι να βλέπουμε όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη να παίρνουν πρωταθλήματα, να κερδίζουν και να πρωταγωνιστούν στην Ευρώπη. Είναι μία πολύ μεγάλη επιτυχία. Τα παιδιά δούλεψαν πολύ σκληρά και τους αξίζει κάθε μπράβο και πιστεύω πως και στα χρόνια που έρχονται θα συνεχίσουν να πρωταγωνιστούν».

– Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός είναι Πειραιάς. Ο Πειραιάς είναι νικητής. Αυτά τα παιδιά νικούν, φέρνουν κούπες στον Πειραιά, Ευρωπαϊκές. Είναι ταυτισμένη με τον Πειραιά η δύναμή τους;

«Σίγουρα είναι ταυτισμένα. Ο Πειραιάς έχει ανθρώπους που καθημερινά βγαίνουν νικητές, είναι άνθρωποι του μόχθου, δίνουν τις μάχες τους, κερδίζουν και αυτό το βλέπουμε σε όλες τις ομάδες μας. Είναι κάτι το οποίο έχει γίνει δεύτερή μας φύση. Έχουμε μάθει στα δύσκολα και μάθαμε να κερδίζουμε και να δημιουργούμε. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για όλο αυτό».

– Όπως λέτε, τα παιδιά του Ολυμπιακού στον Ερασιτέχνη είναι απλά παιδιά. Κάποια δουλεύουν και δεύτερη δουλειά. Είναι απλοί εργαζόμενοι, δυνατοί και νικητές.

«Καταρχήν αγαπούν την ομάδα. Δεν το κάνουν για τα χρήματα. Το κάνουν για την μεγάλη τους αγάπη που είναι ο Ολυμπιακός. Για αυτό είμαστε και εμείς δίπλα τους, τους βοηθάμε φέρνοντας και μεγάλους παίκτες να είναι κοντά τους και όλοι μαζί να κερδίζουν πρωταθλήματα ώστε να είναι και οι ίδιοι και όλοι οι φίλαθλοί μας χαρούμενοι. Όχι μόνο στον Πειραιά, αλλά σε όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Εμένα μου δίνει ιδιαίτερη χαρά το να τους κάνουμε κάθε χρονιά χαρούμενους».

-Ο Ολυμπιακός σταματάει;

«Δεν σταματάει ο Ολυμπιακός. Είναι ένας τεράστιος σύλλογος ο οποίος θα συνεχίζει στις μεγάλες νίκες».