Aν η Παρθένος σε τσακίζει με τον σαρκασμό της και την υπερανάλυση των πάντων και ο Αιγόκερως σου κάνει τα νεύρα κρόσσια με την ψυχρότητα και την αδιαλλαξία του, ο Ταύρος (στη φωτό ένας από τους σταρ του ζωδίου, ο Τζακ Νίκολσον) μπορεί να σε τρελάνει με τη χοντροκεφαλιά του ή αν προτιμάς το πείσμα του, που όταν τον πιάσει σκάει γάιδαρο κι ενίοτε μπορεί να εκφραστεί με επιθετικό τρόπο!

Από τους πιο ήρεμους τύπους του ζωδιακού κύκλου γίνεται πεισματάρης κι άτεγκτος όταν του κολλήσει κάτι στο κεφάλι, και λειτουργεί σαν οδοστρωτήρας σαρώνοντας τα πάντα. Εργατικός, ανθεκτικός, υπομονετικός, οργανωτικός, με τάσεις απομόνωσης αλλά και καλλιτεχνικές ανησυχίες, καθώς έχει κυρίαρχο πλανήτη την Αφροδίτη, που του βγάζει την υλιστική πλευρά της, αναζητά την ηδονή και την απόλαυση σε κάθε έκφανση της ζωής.  Ξέρει να απολαμβάνει την κάθε μπουκιά, την κάθε γουλιά,  τα ωραία πράγματα, ρούχα, παπούτσια, αυτοκίνητα, όπως επίσης τα όμορφα εστιατόρια, τα ταξίδια και τα πολυτελή ξενοδοχεία…

Η σχέση είναι θεμέλιος λίθος της ζωής του κι αποζητά την ασφάλειά της όχι μόνο για κοινωνικούς και συναισθηματικούς λόγους αλλά γιατί έτσι λειτουργεί καλύτερα. Δεν είναι τυχαίο ότι έχουν τα μικρότερα ποσοστά διαζυγίων από τα υπόλοιπα ζώδια, παρόλο, που κάποιες φορές βγάζουν ζήλεια και κτητιότητα.

Ζώδιο της γαλήνης και της ήρεμης δύναμης αρέσκεται να απολαμβάνει τις μικρές και μεγαλύτερες χαρές της ζωής. Λάτρης της αρμονίας και της σταθερότητας, πρακτικός, προσγειωμένος και αξιόπιστος αν σε έχει επιλέξει για σύντροφο ή φίλο ή σε εκτιμά θα είναι εκεί όταν τον χρειαστείς και μπορείς να βασιστείς πάνω του.

Εμποδιασμένη ημέρα

Κατά τα λοιπά σήμερα Πέμπτη 2/5 το πλούσιο πλανητικό σκηνικό –περιλαμβάνει το τετράγωνο του Ερμή στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και παράλληλα το τρίγωνό του με τον Δία στον Τοξότη-, δημιουργεί μια εμποδιασμένη ημέρα για αρκετούς με δυσκολίες όλων των ειδών!

Κάποιοι θα ζοριστούν αρκετά από μια δυσάρεστη είδηση ή κάτι που θα ακούσουν, μια ζημιά κ.ο.κ. ενώ άλλοι θα έχουν θετικές εξελίξεις στα ζητήματά τους, θα τους παρουσιαστούν λύσεις και ευκαιρίες, θα γελάσουν και θα περάσουν όμορφα.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποια εμπλοκή ή πρόβλημα σε σπίτι ή δουλειά, αλλά θα είναι κάτι αντιμετωπίσιμο.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες το ίδιο ισχύει και για σας, όμως η δυσκολία θα σας αφορά τα ερωτικά ή τα οικονομικά σας. Οπλιστείτε με υπομονή και ψυχραιμία.

Ταύροι και Σκορπιοί είστε από τους κερδισμένους της ημέρας, εκμεταλλευτείτε τους οιωνούς για να κερδίσετε είτε χρήματα είτε μια καρδιά.