Για το ομοφοβικό περιστατικό που σόκαρε όλον τον κόσμο μίλησαν οι δύο γυναίκες που δέχτηκαν άγρια επίθεση σε λεωφορείου του δυτικού Λονδίνου επειδή αρνήθηκαν να φιληθούν όταν μία ομάδα ανδρών τις υποχρέωσαν.

Συγκεκριμένα, η 28χρονη αεροσυνοδός Μελάνια Γκέιμονατ και η κοπέλα της η Κρις μίλησαν στην Daily Mail για την επίθεση που δέχτηκαν.

«Αυτοί που μας επιτέθηκαν και μας γρονθοκόπησαν μας αντιμετώπισαν σαν »αντικείμενα του σεξ» που ήταν εκεί »για να τους διασκεδάσουμε»» είπε η 28χρονη σε συνέντευξή της στο Channel 4 News προσθέτοντας πως οι φίλοι τους συμβουλεύουν να φύγουν από την χώρα.

Εκτός από την ομοφοβική επίθεση, το ζευγάρι ρωτήθηκε και για την πολιτική κατάσταση της χώρας και συγκεκριμένα  για τη δήλωση του υποψηφίου πρωθυπουργού της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον ότι ο γάμος ανάμεσα σε ομοφυλόφιλους είναι «κτηνοβασία».

«Ο Τζόνσον δεν είναι ικανός να ηγηθεί σε οτιδήποτε, πολύ περισσότερο να ηγηθεί της Μεγάλης Βρετανίας», απάντησαν οι δύο γυναίκες.

Σημειώνεται πως η επίθεση σε βάρος των δύο γυναικών έλαβε μεγάλες διαστάσεις, όταν βγήκαν στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες όπου είναι γεμάτες με αίματα από τους δράστες τους.