Ένα φιλί του Ντέιβιντ Μπέκαμ στην 7χρονη κόρη του προκάλεσε «έκρηξη» σχολίων στα social media.

O Ντέβιντ Μπέκαμ τα τελευταία 24ωρα δέχεται σκληρή κριτική, καθώς ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε να φιλάει την 7χρονη κόρη του Χάρπερ στο στόμα.

Μπαμπάς και κόρη πήγαν μαζί για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της εθνικής ομάδας της Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών με αντίπαλο τη Νορβηγία.

Στις κερκίδες του γηπέδου, οι δυο τους φιλήθηκαν τρυφερά στο στόμα με πολλούς στο Διαδίκτυο να σχολιάζουν ότι κάτι τέτοιο ήταν ανάρμοστο.

Σημειώνεται πάντως, ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, δέχεται κριτική επειδή φιλάει την κόρη του στο στόμα.

View this post on Instagram

#DavidBeckham & daughter Harper ? Is It Okay to kiss your kids on the lips? #family #love

A post shared by WOMANSLOOK (@womanslook) on

Πριν από λίγο καιρό η Βικτόρια Μπέκαμ είχε ανεβάσει μια αντίστοιχη φωτογραφία και ο Πιρς Μόργκαν μέσα από την εκπομπή του «Good Morning Britain» είχε χαρακτηρίσει το θέαμα «ανατριχιαστικό και ανώμαλο».

Ο Independent ζήτησε τη γνώμη ειδικών παιδοψυχολόγων οι οποίοι διαφωνούν με την αντίδραση του Μόργκαν λέγοντας πώς «τα παιδιά σε αυτή την ηλικία δεν είναι σε θέση να ξεχωρίσουν τη γονική αγάπη από τη ρομαντική. Για αυτά είναι το ίδιο, οπότε ένα σύντομο φιλί στο στόμα είναι εντελώς αθώο».

Κι ενώ η φωτογραφία έχει γίνει αντικείμενο διχασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο ίδιος ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποφεύγει να πάρει θέση για το θέμα.