Ο 58χρονος Ντένις Ρόντμαν παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στην αμερικανική ραδιοφωνική εκπομπή «The Breakfast Club», αποκαλύπτοντας πολλές και… «πικάντικες» λεπτομέρειες για την προσωπική σχέση που διατηρούσε με την Μαντόνα το 1993.

Η ερώτηση «πιστεύεις ότι ήταν η Μαντόνα που απογείωσε την δημοτικότητά σου» στάθηκε η αφορμή για να ανοίξει ο ασκός του Αιόλου και ο πέντε φορές πρωταθλητής του NBA δεν δίστασε να δηλώσει πως η Μαντόνα «με ήθελε γιατί ήμουν κακό παιδί».

View this post on Instagram

Ball. Is. Life.

A post shared by DENNIS RODMAN (@dennisrodman) on

Οι τηλεφωνικές συνομιλίες του Ρόνταμ με την Μαντόνα

Αποκαλύπτοντας γεγονότα από τις ιδιωτικές τους στιγμές, ο Ρόντμαν δήλωσε ότι η βασίλισσα της ποπ του είχε προσφέρει το αστρονομικό ποσό των 20 εκατομμυρίων δολαρίων προκειμένου να την αφήσει έγκυο.

Μεταξύ άλλων ο Ρόντμαν αποκάλυψε ότι κατά την διάρκεια μίας τηλεφωνικής συνομιλίας που είχε με την Μαντόνα, του είπε ότι βρισκόταν σε ημέρα ωορρηξίας, ημέρα ιδιαίτερα γόνιμη, ενώ εκείνος βρισκόταν σε καζίνο του Λας Βέγκας και εκείνη στη Νέα Υόρκη.

«Ωραία, θα είμαι εκεί σε πέντε ώρες», της είχε απαντήσει χαρακτηριστικά ο εκκεντρικός μπασκετμπολίστας.

«Η Μαντόνα τότε έστειλε ένα αεροσκάφος G5 να με πάρει. Έφτασα στη Νέα Υόρκη, πήγα στο σπίτι της, έκανα τη «δουλειά» μου, μπήκα ξανά στο αεροσκάφος και πήγα πίσω στο Las Vegas και ξεκίνησα πάλι να παίζω. Είναι αληθινή ιστορία!», ανέφερε στον αέρα της εκπομπής ο Ρόντμαν.

Στην ερώτηση αν μετάνιωσε που δεν άφησε έγκυο την Μαντόνα τελικά, ο ίδιος απάντησε αρνητικά ενώ πρόσθεσε «η Μαντόνα θα μου έδινε 20 εκατομμύρια δολάρια αν κάναμε παιδί. Θα μου τα έδινε μόνο, όταν το παιδί γεννιόταν».

Στον αντίποδα, εκπρόσωπος της βασίλισσας της ποπ αρνήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Ρόντμαν.

View this post on Instagram

A post shared by DENNIS RODMAN (@dennisrodman) on

Η Μαντόνα αποκτούσε παιδιά με … «διακανονισμούς»!

Στην ίδια συνέντευξη ο Ρόντμαν υπονόησε πως η Μαντόνα ίσως να έκανε κάποιον παρόμοιο «διακανονισμό» με τον τότε γυμναστή της, τον Κάρλος Λεόν, πατέρα της κόρης τους Λούρδη, που γεννήθηκε το 1996.

Το 2000 απέκτησε τον γιο της Ρόκο με τον σκηνοθέτη Γκάι Ρίτσι. Από το 2006 και έπειτα έχει υιοθετήσει συνολικά 4 παιδιά από το Μαλάουι της Αφρικής.