Στο νοσοκομείο με τραύματα στα πόδια και τα χέρια νοσηλεύεται ο ένας εκ των δύο θυμάτων της επίθεσης από αγέλη σκύλων στον Διόνυσο.

Ο τραυματίας, μέσα από το δωμάτιο του ΚΑΤ, μίλησε στο Star για την περιπέτειά του.

«Έχω πολλά ράμματα. Μου το έχουν ανοίξει όλο το πόδι κι εδώ πίσω. Έχω ράμματα και στα χέρια μου».

Δέκα σκυλιά ήταν από πάνω του και τον δάγκωναν ασταμάτητα. Βγήκαν από αυλή σπιτιού στον Διόνυσο. Η πόρτα ήταν ανοιχτή. Είχε προηγηθεί επίθεση σε ασθενή της κλινικής στην οποία εργάζεται ο τραυματίας και βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το σπίτι που ζει ο ιδιοκτήτης των σκύλων.

Η επίθεση στον 54χρονο

«Εγώ πήγα να πω να μαζέψει τα σκυλιά. Βγήκα έξω είδα τα σκυλιά τα μικρά και είδα και την πόρτα ανοιχτή. Δεν ξέρω πως έγινε. Το μεγάλο βγήκε τόσο γρήγορα, το ένα πίτμπουλ πρέπει να είναι.

Ήρθε αμέσως κοντά μου. Του είπα φύγε από εδώ. Αμέσως αυτό ήρθε πάνω μου, στα πόδια μου και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Μετά ξεκινήσανε και όλα ταα μικρά. Με τραβούσαν από πίσω, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα».

Ο 54χρονος, βοηθός νοσηλευτή, φώναζε για βοήθεια. Οι συνάδελφοι του από την κλινική τον άκουσαν και με ξύλα στα χέρια έτρεξαν να τον βοηθήσουν. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, στο τμήμα πλαστικής χειρουργικής όπου νοσηλεύεται από τη Δευτέρα που συνέβη το σοκαριστικό περιστατικό. Δεν ήταν όμως το μόνο θύμα.

«Καθαρίστρια πήγε να πετάξει τα σκουπίδια και πάλι από εκεί μέσα βγήκανε τα σκυλιά. Δεν είναι η πρώτη φορά που δαγκώνουν τα παιδιά μας στην κλινική».

Η καθαρίστρια πριν λίγες ώρες πήρε εξιτήριο από το  Αμαλία Φλέμινγκ καθώς τα τραύματα της δεν ήταν τόσο σοβαρά. Οι κάτοικοι στο Διόνυσο γνωρίζοντας το πρόβλημα κυκλοφορούν στο δρόμο με ξύλα στα χέρια.

Αμέσως μετά το συμβάν, ο Δήμος Διονύσου ειδοποίησε τις αρχές και τα σκυλιά πλέον βρίσκονται σε κτηνιατρική κλινική και σε ξενοδοχείο ζώων.