Τους συνομηλίκους του στις ΗΠΑ και αλλού που γιορτάζουν το Halloween φαίνεται πώς ζήλεψε μαθητής στο γυμνάσιο της Λάρυμνας στον δήμο Λοκρών. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή:

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές της Φθιώτιδας το μεσημέρι της Τετάρτης λόγω ενός ύποπτου φακέλου που περιείχε σκόνη και είχε αποσταλεί στο γυμνάσιο της Λάρυμνας.

Όπως αναφέρει το Star Κεντρικής Ελλάδος, αρχικά για την ύπαρξη του φακέλου ενημερώθηκε η αστυνομία και αστυνομικοί του Α.Τ. Λοκρών με πυροτεχνουργό από την Λαμία έσπευσαν στο γυμνάσιο.

Μετά την έρευνα που έκανε ο πυροτεχνουργός διαπίστωσε πως δεν περιείχε εκρηκτικός μηχανισμός και στην συνέχεια ανέλαβε δράση η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Πυροσβέστες του Π.Κ. Αταλάντης και η 7η ΕΜΑΚ έφτασαν στο σχολείο. Η ομάδα  Χ.Β.Ρ.Π. με επικεφαλής τον διοικητή Σίμο Αποστόλου και τον υποδιοικητή Χρήστο Πλουμάκη ακολουθώντας το πρωτόκολλο και την διαδικασία που προβλέπεται παρέλαβε το φάκελο και τον παρέδωσε στην αστυνομία.

Ωστόσο όπως αποδείχθηκε αργότερα επρόκειτο για φάρσα μαθητή που έστειλε τον φάκελο προς την διευθύντρια του σχολείου. Μάλιστα  την πληροφορία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τοπικού καναλιού έδωσε στους αστυνομικούς ο ίδιος ο πατέρας του παιδιού.

Η επιχείρηση διήρκησε περίπου πέντε ώρες.