Μια προσωπική διαφορά φαίνεται να είναι η αιτία του αιματηρού επεισοδίου που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στην περιοχή του Ανεμόμυλου, κοντά στην Αμαλιάδα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δύο νεαροί είχαν τσακωθεί το περασμένο Σάββατο σε ένα πάρτι και σήμερα δόθηκε η συνέχεια στον καβγά. Συμμαθητές τους που ήταν μπροστά στο επεισόδιο κάνουν λόγο για μια κοπέλα που είναι όπως φαίνεται το μήλον της έριδος.

Ο 16χρονος, μαθητής εξαφανίστηκε από το χώρο του σχολείου αμέσως μετά την συμπλοκή με τον συμμαθητή του και λίγη ώρα αργότερα παραδόθηκε στις αρχές συνοδευόμενος από τον πατέρα του.

Το 15χρονο θύμα της επίθεσης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πολλαπλά τραύματα στην πλάτη και το χέρι, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η υγεία του.

Τα αίτια της συμπλοκής

Τα αίτια της συμπλοκής ερευνώνται αν και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρχαν προσωπικές διαφορές.

Το προηγούμενο Σάββατο σε ένα πάρτι οι δύο συμμαθητές λογομάχησαν και σύμφωνα με πληροφορίες αιτία ήταν τα μάτια μιας κοπέλας.

Μαθητές που ήταν μάρτυρες του επεισοδίου στη διάρκεια του διαλείμματος κάνουν λόγο για χρήση μαχαιριού, χωρίς όμως επαναλαμβάνουμε αυτό να έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από τις αρχές.