Ένας 48χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται μια γυναίκα 43 ετών, έπειτα από πυροβολισμούς που δέχθηκαν απόψε, μέσα σε σπίτι, στη συμβολή των οδών Μυκηνών και Μελετίου Λουκά, στα Μέγαρα, από άγνωστο έως τώρα άνδρα.

Το ζευγάρι διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 48χρονου, ενώ η γυναίκα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, εξετάζεται το ενδεχόμενο ο δράστης να είναι άτομο του στενού περιβάλλοντος των δύο, ενώ φαίνεται ότι προηγήθηκε διαπληκτισμός μαζί του και στη συνέχεια δέχθηκαν τους πυροβολισμούς.

Το σενάριο αυτό ενισχύεται από το γεγονός πως το σπίτι δεν φέρει ίχνη έρευνας ή διάρρηξης, οπότε σε πρώτο πλάνο μπαίνουν σενάρια διαφορών εντός της οικογένειας.

Νεότερες πληροφορίες θέλουν ο δράστης να θεωρούσε το ζευγάρι υπεύθυνο για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε με τη σύζυγό του.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες -όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα- 0 άνδρας εισέβαλε στο σπίτι, διαπληκτίστηκε με τον 48χρονο και στη συνέχεια έβγαλε πιστόλι και τους πυροβόλησε σε ευαίσθητα σημεία.

Ο δράστης φέρεται να είναι σωφρονιστικός υπάλληλος και μάλιστα να δημιούργησε επεισόδιο χθες στην υπηρεσία του.