Τρεις ημέρες και σήμερα απομένουν από την Πανσέληνο του Νοεμβρίου, που πραγματοποιείται την Τρίτη 12 τρέχοντος στις 15.34 στον Ταύρο και κάποιοι ίσως να νιώθουν ήδη την επιρροή της.

Παρά τον ανάδρομο Ερμή, που συνεχίζει να τορπιλίζει την επικοινωνία αρκετών, δημιουργώντας παρεξηγήσεις, παρανοήσεις και εντάσεις, πρόκειται για μια ευνοϊκή σε γενικές γραμμές Πανσέληνο, η οποία καθώς πραγματοποιείται στο ζώδιο του οποίου κυβερνήτης είναι η Αφροδίτη, τον γήινο Ταύρο στρέφει το ενδιαφέρον μας (που αλλού;) σε τομείς που αφορούν τα χρήματα, τα αισθήματα, τις απολαύσεις, τα αποκτήματα και το ζητούμενο μας είναι να διασφαλίσουμε την σταθερότητα σε αυτούς τους τομείς.

Το πλανητικό σκηνικό μας βοηθά να εκπληρώσουμε σημαντικούς στόχους σε οικονομικό και σε προσωπικό επίπεδο, ξεπερνώντας εμπόδια, που μας ταλαιπώρησαν, αλλά και να κλείσουμε ανοιχτά ζητήματα που ακουμπούν στο παρελθόν. Αρκεί να εργαστούμε μεθοδικά και να επιδείξουμε ωριμότητα και την κατανόηση,  που απαιτείται, για να αποφύγουμε εντάσεις και ανώφελες προστριβές, αφήνοντας στην άκρη το πείσμα και την αδιαλλαξία. Βοηθητικά στις προσπάθειές μας θα λειτουργήσει η διαίσθησή μας, που θα είναι πιο έντονη από ποτέ.

Εφόσον έχουμε ξεκαθαρίσει τι θέλουμε, τι αντέχουμε και τι μας προσφέρει την απαραίτητη ψυχική ηρεμία για να κυλάει πιο εύκολα η καθημερινότητά μας, δεν έχουμε παρά να προχωρήσουμε. Ολοι μας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο προκαλούμε ή επηρεάζουμε τα γεγονότα. Αρκεί να μάθουμε να σκεφτόμαστε καθαρά, να λύνουμε τα προβλήματα μας με τη λογική και δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για βελτίωση και πρόοδο.

Περισσότερο επηρεάζονται φυσικά οι Ταύροι, αλλά και οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι, κυρίως εκείνοι που γεννήθηκαν στο τέλος του δεύτερου με αρχές τρίτου δεκαημέρου. Παραπονεμένοι δεν θα μείνουν Παρθένοι και Αιγόκεροι ενώ το μερίδιό τους στην εύνοια θα έχουν Καρκίνοι και Ιχθύες στα αντίστοιχα δεκαήμερα.

Οι θετικές όψεις του Ήλιου από τον Σκορπιό φέρνουν χαμόγελα

Στο κλίμα μας βάζουν από σήμερα Παρασκευή οι θετικές όψεις του Ήλιου από τον Σκορπιό που μας φέρνουν χαμόγελα, καθώς θα έχουμε την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε έναν στόχο μας, εκμεταλλευόμενοι όσα μέσα διαθέτουμε.

Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια της Γης και του Νερού.

Ειδικά για τους Σκορπιούς και τους Αιγόκερους πνεέι ούριος άνεμος στα βήματα που κάνετε για την κατάκτηση ενός σημαντικού στόχου σας. Δεν έχετε παρά να συνεχίσετε την προσπάθεια για να δρέψετε τους καπρούς της…

Κριοί, Ταύροι, Καρκίνοι, Λέοντες, Ζυγοί και Υδροχόοι μπορεί να νιώθετε μια αφόρητη πίεση, ενδεχομένως από τις ευθύνες που έχετε αναλάβει, είτε στα προσωπικά είτε στα επαγγελματικά σας, όμως οι κόποι σας θα πιάσουν τόπο και θα αποζημιωθείτε…