Δύσκολη νύχτα αναμένεται για τις πιο ορεινές περιοχές της Αττικής όπου συνεχίζεται ακατάπαυστα η χιονόπτωση.

Σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση της Τροχαίας διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων λόγω της χιονόπτωσης στις εξής περιοχές:

-Στη λεωφόρο Πάρνηθος, από το ύψος του εστιατορίου «Ζυγός», στο ρεύμα προς καζίνο.

-Στην Πεντέλη, επί της οδού Κλεισθένης και λεωφόρου Πεντέλης, από τη συμβολή με την οδό Αναπαύσεως, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πεντέλη.

Επίσης, από νωρίς το πρωί είναι κλειστή είναι η περιφερειακή οδός Πεντέλης – Νέας Μάκρης, από το ύψος του Αγίου Πέτρου έως το Στρατιωτικό Νοσοκομείο Πεντέλης 414 και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, ενώ παράλληλα έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή Καλοπούλα προς το Υμηττό.

Σημειώνεται ακόμη ότι, σύμφωνα με την αστυνομία, μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων από το 5ο χλμ της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών – Θήβας στο ύψος της Μάνδρας  και από το 22ο χλμ της ίδιας οδού και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στην περιοχή Κάζα.

Επίσης με βάση τα νεότερα στοιχεία από την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοίνωσε ότι επιτρέπεται πλέον η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, συμπεριλαμβανόμενων και των φορτηγών, στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Τρίπολης – Σπάρτης – Καλαμάτας.

Ωστόσο παραμένει η απαγόρευση για τα φορτηγά στην Εθνική Οδό μεταξύ Λάρισας και Αθήνας μέχρι τα μεσάνυχτα και εφόσον δεν υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση.