Έναν μήνα χωρίς νίκη στην Super League μετρούσαν Βόλος και Λαμία που πήραν το τελευταίο τους τρίποντο στην πρώτη αγωνιστική του νέου έτους και αυτοί που «χαμογέλασαν» στο Πανθεσσαλικό ήταν οι γηπεδούχοι.

Με γκολ του Μάντζη στο 49′ ο Βόλος επικράτησε με 1-0 της ομάδας της Φθιώτιδας για την 22η αγωνιστική και την προσπέρασε στη βαθμολογία (25β. έναντι 24β.)

Το ματς δεν διεκδικεί ιδιαίτερες δάφνες ποιότητας με τις φάσεις να είναι λιγοστές μπροστά από τις δύο εστίες. Η κορυφαία στιγμή του πρώτου μέρους ανήκε στον Βόλο όταν το εξαιρετικό απευθείας φάουλ του Μουνίθ, έδιωξε δύσκολα ο Κάχριμαν στο 44′.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βόλος μπήκε πολύ δυνατά κι αφού προειδοποίησε με τον Ζοάο στο 49′, δευτερόλεπτα αργότερα άνοιξε το σκορ με τον Μάντζη. Από εξαιρετική προσπάθεια του Μουνίθ ο Μάντζης δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να κάνει το 1-0.

Μια ευκαιρία με τον Βύντρα ήταν η αντίδραση της Λαμίας στο υπόλοιπο του παιχνιδιού το οποίο τελικά βρήκε τον Βόλο θριαμβευτή και την Λαμία για πέμπτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη.

Βόλος: Γκαραβέλης, Δημόπουλος, Τσίκα, Οικονόμου (75’ Λύρατζης), Ντεντάκης, Τσοκάνης, Ζοάο (84’ Γέντρισεκ), Φεράρι, Γκουαροτσένα, Μουνίθ, Μάντζης (75’ Τόρες).

Λαμία: Κάχριμαν, Ασίγκμπα, Βύντρα, Αντέτζο, Σκόνδρας (64’ Βασιλόγιαννης), Δημούτσος, Νιάσε (80’ Βιγιάλμπα), Βάντερσον, Καραμάνος, Ρόμανιτς (74’ Τιρόνε), Μπιανκόνι.