Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν, το βράδυ της Κυριακής, στο Νοσοκομείο Τρικάλων όπου μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος ο 15χρονος που δέχτηκε θανατηφόρο χτύπημα από αεροβόλο όπλο.

Το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να κρατήσει στη ζωή τον 15χρονο που τραυματίστηκε και, ενώ επρόκειτο να διακομισθεί στη Λάρισα, τελικά υπέκυψε στο σοβαρό τραύμα του.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, πρόκειται για γιο πολύτεκνης οικογένειας. Μάλιστα, ο πατέρας του ήταν κληρικός στη Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων.

Πώς συνέβη η τραγωδία

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα trikalavoice.gr, το κακό έγινε το απόγευμα της Κυριακής κι ενώ τρία από τα παιδιά της οικογένειας-σύμφωνα με όσα έχουν γίνει ως τώρα γνωστά- ο μεγαλύτερος (17 ετών), ο μικρότερος (3 ετών) και ο άτυχος 15χρονος έπαιζαν στο σπίτι τους στη Θεόπετρα Καλαμπάκας, με αεροβόλο όπλο.

Ξαφνικά, το όπλο εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα το παιδί να δεχτεί βολίδα στο πρόσωπο και να τραυματίζεται σοβαρά στο κεφάλι.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου οι γιατροί προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στον 15χρονο τραυματία. Λίγο αργότερα, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, το τραύμα στο κεφάλι του 15χρονου ήταν μοιραίο με αποτέλεσμα ο έφηβος να χάσει τη ζωή του.

Oι συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε το παιδί απασχολούν την Αστυνομία που διεξάγει έρευνες σχετικά για το συμβάν.