ΑΛΜΥΡΟΣ

Τελευταίο «αντίο» σήμερα στον 45χρονο Αλμυριώτη

τελευταίο-αντίο-σήμερα-στον-45χρονο-α-398838

Επισκέφτηκε τους γονείς του στο πατρικό σπίτι στον Αλμυρό για να τους δει και πέθανε! Εντελώς αιφνίδια έχασε τη ζωή του περίπου στη 1.30 το μεσημέρι του Σαββάτου ένας 45χρονος Αλμυριώτης. Ο λόγος για τον Χρήστο Πάσιο πατέρα ενός μικρού παιδιού ο οποίος δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας.

Αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία ενώ βρισκόταν σπίτι του και κατέρρευσε. Ο αδερφός του που τον αντιλήφθηκε κάλεσε άμεσα σε βοήθεια το ΕΚΑΒ. Δυστυχώς, όμως, για τον άτυχο άνδρα ήταν ήδη αργά. Ο 45χρονος που ζούσε μόνιμα στην Αθήνα είχε επισκεφτεί τους γονείς του για ολιγοήμερες διακοπές. Το πλήρωμα του ασθενοφόρου από το Κέντρο Υγείας Αλμυρού που έσπευσε στο σπίτι του μάταια προσπαθούσε να τον επαναφέρει με επί τόπου παροχή πρώτων βοηθειών. Το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού που διενεργεί προανάκριση, διέταξε τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Συγκλονισμένη η οικογένειά του δεν μπορεί να πιστέψει τον ξαφνικό χαμό του αγαπημένου της προσώπου. Η κηδεία του άτυχου Χρήστου Πάσιου θα γίνει σήμερα, Δευτέρα, στις 6 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αλμυρού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου