ΑΛΜΥΡΟΣ

Προσλήψεις 5 ατόμων για κατεπείγουσες ανάγκες στον Δήμο Αλμυρού

προσλήψεις-5-ατόμων-για-κατεπείγουσες-103604

Προσλήψεις πέντε ατόμων για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών αναγκών περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού από τη δημοτική αρχή Αλμυρού.

Οπως ανακοινώθηκε, οι προσλήψεις θα είναι με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου διάρκειας τεσσάρων μηνών. Συγκεκριμένα πρόκειται για οδηγό δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, χειριστή μηχανημάτων έργων δευτεροβάθμιας και τρεις εργάτες καθαριότητας υποχρεωτικής εκπαίδευσης.

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι Ελληνες πολίτες ή πολίτες χώρας κράτους – μέλους της Ε.Ε., ηλικίας από 18 έως 65 ετών και να μην έχουν κώλυμα διορισμού.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώνουν την αίτηση- υπεύθυνη δήλωση υποβάλλοντας επιπλέον τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1) Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.

2) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης .

3) Υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα αναφέρεται ότι πληρούν τα απαιτούμενα γενικά προσόντα, όπως ορίζονται στην ανακοίνωση.

4) Φωτοαντίγραφο τίτλου σπουδών για τη θέση του οδηγού και του χειριστή μηχ. έργου.

5) Φωτοαντίγραφο της άδειας μηχανοδηγού-χειριστή μηχανήματος έργου και την άδεια οδήγησης για τη θέση του χειριστή μηχ. έργου

6) Φωτοαντίγραφο της άδειας οδήγησης Γ΄ ή (C) κατηγορίας με ισχύον Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας (ΠΕΙ) για την θέση ΔΕ Οδηγών.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι έως και τις 30-4-2020.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα δικαιολογητικά ανά θέση και την προκήρυξη οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται στην ιστοσελίδα του δήμου Αλμυρού (almyros-city.gr).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου