ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Διάσημος μουσικός στον Βόλο

διάσημος-μουσικός-στον-βόλο-341900

Ο Kelly Finnigan εμφανίζεται την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου στο Lab Art

Ο Kelly Finnigan, η ψυχή και φωνή των αγαπημένων Monophonics, που έχει ξεχωρίσει για την αστείρευτη ενέργεια και την εντυπωσιακή σκηνική του παρουσία, επιστρέφει στη σκηνή του Lab Art μαζί με τους εξαιρετικούς μουσικούς του The Atonements την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου στις 22.00, για μία μοναδική γεμάτη groove βραδιά.

Τουλάχιστον εδώ και μία εικοσαετία, η δημιουργική αναβίωση της soul μουσικής των ‘60s και ‘70s είναι γεγονός. Πρόκειται για μουσικές που σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνει κανείς με το ένδοξο μουσικό παρελθόν, αλλά, αντιθέτως, δημιουργήθηκαν για να θυμίσουν στο κοινό αγαπημένες μελωδίες και μουσικές.

Με άλλοτε ωμό και σκληρό, άλλοτε τρυφερό, συναισθηματικό, αλλά πλούσιο και συμφωνικό ήχο, το άλμπουμ αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη δουλειά του Finnigan έως σήμερα και αποδεικνύει περίτρανα πως ήταν αυτό που έλειπε από τη soul μουσική. Πολυμήχανος και πολυτάλαντος, σε κάθε live εμφάνισή του έχει ιδιαίτερη επικοινωνία με το κοινό και καταφέρνει να παρασύρει στοΝ ρυθμό του κάθε έναν από τους θεατές ξεχωριστά. Με την ιδιαίτερη χροιά της φωνή του, τις παιχνιδιάρικες μελωδίες του και την αξιολάτρευτη μπάντα του, ξέρει πολύ καλά πώς να μετατρέπει μία συναυλία σε μία αξέχαστη εμπειρία.

Τιμή προπώλησης 13 ευρώ, γενική είσοδος ταμείο 15 ευρώ.

Σημεία προπώλησης τηλεφωνικά στο 11876 και ηλεκτρονικά στο www.viva.gr, στα καταστήματα Seven Spots σε Βόλο και όλη την Ελλάδα, Illusion RT Τ. Οικονομάκη και Αγ. Νικολάου, Βόλος, Κεχαΐδης 28ης Οκτωβρίου 118, Βόλος, Snuff Tobacco Store Γραβιάς 4, Παλαιά Βόλος), My Market, στα καταστήματα WIND στον Βόλο Δημητριάδος 84, Λεωφόρος Ειρήνης 96 στη Νέα Ιωνία και Ερμού 174 απέναντι από τον Αγιο Νικόλαο. Κρατήσεις στο τηλέφωνο 2421403454.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου