ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Επιστρέφει από κει που τελείωσε

επιστρέφει-από-κει-που-τελείωσε-386658

Με Θεσπρωτό η πρεμιέρα της Νίκης Βόλου στο πρωτάθλημα της Football League

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Παρόντων των Νίκου Παπακωνσταντίνου, Νίκου Αγγελάρα, Ρήγα Στύλα και Νίκου Μίχου, που εκπροσώπησαν τη Νίκη Βόλου, πραγματοποιήθηκε χθες η κλήρωση του πρωταθλήματος της Football League, με τους κυανόλευκους να ξεκινούν τη νέα τους πορεία στις επαγγελματικές κατηγορίες, από εκεί που τελείωσαν και με αντίπαλο τον Θεσπρωτό.

Η ομάδα της Ηγουμενίτσας στέρησε μέσω των μπαράζ το όνειρο της απευθείας ανόδου από την ομάδα του Βόλου, αλλά μετά από μύρια κύματα η Νίκη θα βρίσκεται τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Football League, ξεκινώντας τη νέα της περιπέτεια με αντίπαλο την ομάδα της Ηγουμενίτσας την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου από το γήπεδο της Νεάπολης, όπου εκτός απροόπτου θα βρίσκεται η έδρα της ομάδας του Ισαάκ Χοβέ για φέτος.

Από κει και πέρα η πρώτη εκτός έδρας αναμέτρηση θα είναι με αντιμέτωπο τον ΟΦ Ιεράπετρας στην Κρήτη, και για τη 2η αγωνιστική, με τους κυανόλευκους να συναντούν τους Κρητικούς, από τους οποίους είχαν ηττηθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, πρόπερσι.

Η αγωνιστική συνέχεια θέλει τη Νίκη να αντιμετωπίζει εντός έδρας την Καλαμάτα, που επίσης ανέβηκε με τους κυανόλευκους λόγω αποχώρησης Ηρακλή και Κρόνου Αργυράδων, για να ακολουθήσουν εκτός έδρας αναμετρήσεις με Ιάλυσο στη Ρόδο και Αιγάλεω στην Αθήνα στην 4η και 5η στροφή του πρωταθλήματος αντίστοιχα.

Για την 6η στροφή η Νίκη έχει εντός έδρας αγώνα, με τον Ιωνικό Νικαίας, ενώ στην 7η η Νίκη ταξιδεύει και πάλι στη Ρόδο με αντίπαλο τον Διαγόρα. Μετά την επιστροφή από το νησί των Ιπποτών ακολουθεί η βολιώτικη μονομαχία με τον Ολυμπιακό, που όπως και πέρυσι η Νίκη θα είναι τυπικά γηπεδούχος στο ματς του α’ γύρου αυτή τη φορά για την 8η αγωνιστική.

Μετά την αναμέτρηση με τους ερυθρόλευκους ακολουθεί έξοδος στη Χαλκιδική, με την νεοφώτιστη Τρίγλια, ενώ στην 10η αγωνιστική στον Βόλο θα βρεθεί η Καβάλα και για την 11η αγωνιστική φιλοξενούμενος θα είναι ο Ασπρόπυργος.

Στην 12η και προτελευταία στροφή του α’ γύρου, η Νίκη θα ταξιδέψει μέχρι τη Βέροια, αντιμετωπίζοντας την ομώνυμη ομάδα και για την 13η και τελευταία του α’ γύρου η Νίκη θα παίξει εντός έδρας με την ομάδα των Τρικάλων στο τελευταίο παιχνίδι για το 2019.

Το πρόγραμμα της Νίκης Βόλου την περίοδο 2019-2020:

1η αγωνιστική (29/9)

Νίκη Βόλου – Θεσπρωτός

2η αγωνιστική (6/10)

ΟΦ Ιεράπετρας – Νίκη Β.

3η αγωνιστική (13/10)

Νίκη Βόλου – Καλαμάτα

4η αγωνιστική (20/10)

Ιάλυσος – Νίκη Βόλου

5η αγωνιστική (27/10)

Αιγάλεω – Νίκη Βόλου

6η αγωνιστική (3/11)

Νίκη Βόλου – Ιωνικός

7η αγωνιστική (10/11)

Διαγόρας – Νίκη Βόλου

8η αγωνιστική (17/11)

Νίκη Βόλου – Ολυμπιακός Β.

9η αγωνιστική (24/11)

Τρίγλια – Νίκη Βόλου

10η αγωνιστική (1/12)

Νίκη Βόλου – Καβάλα

11η αγωνιστική (8/12)

Νίκη Βόλου – Ασπρόπυργος

12η αγωνιστική (15/12)

Βέροια – Νίκη Βόλου

13η αγωνιστική (22/12)

Νίκη Βόλου – Τρίκαλα

14η αγωνιστική (5/1)

Θεσπρωτός – Νίκη Βόλου

15η αγωνιστική (12/1)

Νίκη Βόλου – ΟΦ Ιεράπετρας

16η αγωνιστική (19/1)

Καλαμάτα – Νίκη Βόλου

17η αγωνιστική (26/1)

Νίκη Βόλου – Ιάλυσος

18η αγωνιστική (2/2)

Νίκη Βόλου – Αιγάλεω

19η αγωνιστική (9/2)

Ιωνικός – Νίκη Βόλου

20ή αγωνιστική (16/2)

Νίκη Βόλου – Διαγόρας

21η αγωνιστική (23/2)

Ολυμπιακός Βόλου – Νίκη Βόλου

22η αγωνιστική (1/3)

Νίκη Βόλου – Τρίγλια

23η αγωνιστική (8/3)

Καβάλα – Νίκη Βόλου

24η αγωνιστική (15/3)

Ασπρόπυργος – Νίκη Βόλου

25η αγωνιστική (22/3)

Νίκη Βόλου – Βέροια

26η αγωνιστική (29/3)

Τρίκαλα – Νίκη Βόλου

Παπαδήμας: Εις το επανιδείν

Το γεγονός πως αποχώρησε από τη Νίκη Βόλου για προσωπικούς λόγους τόνισε μέσω δήλωσής του ο Νίκος Παπαδήμας, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ από την περασμένη Δευτέρα. Ο 28χρονος αμυντικός που ξεπέρασε έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό (ρήξη χιαστών), κατέγραψε συνολικά 42 συμμετοχές με τους κυανόλευκους τα τελευταία τρία χρόνια, ενώ σημείωσε και τρία γκολ στο πρωτάθλημα. Η δήλωση του:

«Η φετινή αγωνιστική σεζόν δεν θα με βρει στη Νίκη, παρά το γεγονός ότι το επιθυμούσα πολύ. Αποχωρώ, εξαιτίας ενός προσωπικού θέματος, το οποίο δεν μου επιτρέπει να παραμείνω άλλο στον Βόλο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ την υπάρχουσα διοίκηση της ομάδας, καθώς και το τεχνικό τιμ, για την απόφασή τους να είμαι κι εγώ μέλος του ρόστερ της νέας αγωνιστικής χρονιάς, τους συμπαίκτες μου, με τους οποίους είχα άριστη συνεργασία στις δέκα μέρες προετοιμασίας μας στην Πορταριά, και τον κόσμο της Νίκης, από τον οποίο εισέπραξα πολλή αγάπη και πρέπει να είναι σίγουρος ότι κι εγώ τον αγαπώ πολύ. Οι δρόμοι μας, κάποια στιγμή, εύχομαι να συναντηθούν ξανά.

Εις το επανιδείν».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου