ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ανατρεπτική και δημιουργική

ανατρεπτική-και-δημιουργική-417229

Η Ματούλα Ζαμάνη απόψε στην αυλή του Νανοπούλειου Τσαγκαράδας

Συναυλία δίνει η Ματούλα Ζαμάνη σήμερα Σάββατο 3 Αυγούστου στις 9 το βράδυ στο προαύλιο της Νανοπούλειου Σχολής στην Τσαγκαράδα.

Η Ματούλα Ζαμάνη ξεκίνησε το καλοκαιρινό της ταξίδι και κάνει μια στάση στην πανέμορφη Τσαγκαράδα.

Σε έναν πανέμορφο χώρο, στο προαύλιο της Νανοπούλειου Σχολής ο Τουριστικός και Αναπτυξιακός Σύλλογος διοργανώνει μια μοναδική συναυλία στο πλαίσιο των καλοκαιρινών του εκδηλώσεων και φιλοξενεί μια από τις πιο ανατρεπτικές φωνές της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής.

Με τον καινούργιο δίσκο αγκαλιά (Νuka), τις αισθηματικές εκλάμψεις, τις μελωδίες που τριγυρνούν στο μυαλό, η Ματούλα Ζαμάνη και οι «γοργόνες του γιαλού» παίρνουν σβάρνα βοσκοτόπια, ραχούλες και ακρωτήρια. Ονειρο είναι η μοιρασιά, η επικοινωνία, ο χορός, το «μάγκωμα», οι σκέψεις που ταξιδεύουν και τέμνονται…

Θα ακουστούν τα νέα άσματα, αλλά και οι ιστορίες ερωτικής καταφρόνιας, φυσιολατρικής ραστώνης, νησιωτικού πεφωτισμού. «Γοργόνες του γιαλού» Μένιος Γούναρης πλήκτρα, synthbass, Θάνος Καζαντζής τύμπανα, pads, Γιάννης Κονταράτος βιολί, Κώστας Νικολόπουλος κιθάρες, bass, tapes, Δημήτρης Δημητριάδης sound engineer, Νίκος Κόλλιας monitoring, Χρήστος Λαζαρίδης σχεδιασμός φωτισμού.

Προπώληση εισιτηρίων στον Βόλο Μουσικός Οίκος Κεχαΐδη, στη Ζαγορά στο Υλιείν καφέ, στις Μηλιές Ζούμπερο είδη δώρων, στον Αγιο Ιωάννη Paralos, στην Τσαγκαράδα Alekas Restaurant, ΑΜΑΔΡΥΑΣ είδη δώρων, Μνήμες είδη δώρων.

Τιμές εισιτηρίων προπώληση 8 ευρώ, ταμείο 10 ευρώ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου