ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Μήνυμα ενότητας από τον Θοδ. Τζούμα στην ορκωμοσία στον Δήμο Σκιάθου

μήνυμα-ενότητας-από-τον-θοδ-τζούμα-στη-398392

Μήνυμα ενότητας ενόψει της νέας τετραετίας που ξεκινά την 1η Σεπτεμβρίου έστειλε από τη χθεσινή τελετή ορκωμοσίας ο νέος δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας. Η ορκωμοσία του δημάρχου και των δημοτικών συμβούλων πραγματοποιήθηκε στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο «Μπούρτζι» παρουσία πλήθους δημοτών.

«Θα υπηρετήσουμε τον τόπο μας με δικαιοσύνη, σύνεση και εντιμότητα. Από την 1η Σεπτεμβρίου μας περιμένει σκληρή δουλειά. Ενωμένοι όλοι μαζί με κοινό στόχο να πρωταγωνιστεί η Σκιάθος σε όλα τα επίπεδα. Δεσμευόμαστε ότι θα φανούμε αντάξιοι της εκτίμησης και της εμπιστοσύνης σας», είπε στον σύντομο χαιρετισμό του στην τελετή ο κ. Τζούμας ο οποίος μάλιστα έσπευσε να ευχαριστήσει τον απερχόμενο δήμαρχο Σκιάθου, Δημήτρη Πρεβεζάνο για τη στενή συνεργασία που είχαν το τελευταίο διάστημα στο πλαίσιο της πλήρους ενημέρωσης της νέας δημοτικής αρχής για τα ζητήματα του δήμου.

Ενας –ένας οι δημοτικοί σύμβουλοι υπέγραψαν τα πρωτόκολλα ορκωμοσίας.

Ποιοι συμμετέχουν στο νέο δημοτικό συμβούλιο

Στο νέα δημοτικό συμβούλιο, από τον συνδυασμό «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΘΕΛΟΥΜΕ και μπορούμε!» με επικεφαλής τον δήμαρχο ΘΟΔΩΡΗ ΤΖΟΥΜΑ συμμετέχουν οι ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ), ΤΣΑΝΑΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΥΛΙΑ ΜΑΤΟΥΛΑ, ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΜΑΘΗΝΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ (ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ), ΧΟΝΔΡΟΝΙΚΟΛΗ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ (ΜΑΤΟΥΛΑ) ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΤΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.

Από τον συνδυασμό «ΣΚΙΑΘΟΣ ΕΝΩΜΕΝΗ – βήμα στο μέλλον» με επικεφαλής τον ΝΙΚΟ ΠΛΩΜΑΡΙΤΗ συμμετέχουν οι ΠΛΩΜΑΡΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΤΑΣIΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ, ΔΙΟΛΕΤΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΦΙΛΑΡΕΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΑΝΤΩΝΙΤΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ ΘΩΜΑΣ, ΓΙΑΜΑΡΕΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ και ΚΑΝΤΑΡΑΚΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ.

Από τον συνδυασμό «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΙΑΘΟ» με επικεφαλής τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΙΟΛΕΤΤΑ συμμετέχουν οι ΔΙΟΛΕΤΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ και ΠΑΤΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.

Τέλος από τον συνδυασμό «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΚΙΑΘΟΥ» συμμετέχει μόνο ο επικεφαλής ΚΑΡΠΕΤΑΣ ΒΑΙΟΣ.

Οι νέοι αντιδήμαρχοι

Στο περιθώριο της τελετής ορκωμοσίας, ο νέος Δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας ανακοίνωσε και τους αντιδημάρχους που θα αναλάβουν καθήκοντα από 1η Σεπτεμβρίου και για το πρώτο διάστημα της νέας δημαρχιακής θητείας.

Πρόκειται για τους κ.κ. Νικόλαο Λιακόπουλο που ορίστηκε αντιδήμαρχος Οικονομικών, Ιωάννη Τσανάκα που ορίστηκε αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών, Ιωάννη Γιαννίτση που ορίστηκε αντιδήμαρχος καθαριότητας και Διαμαντή Μαθηνό που ορίστηκε αντιδήμαρχος τουρισμού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου