Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Νέα φιλική νίκη για την ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ

νέα-φιλική-νίκη-για-την-παε-βόλος-νπσ-409750

Ο Ερικ Γέντρισεκ έκρινε τη χθεσινή φιλική αναμέτρηση στην Νεάπολη, όπου η ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, επικράτησε με 1-0 του Αιγάλεω, σε ακόμη ένα παιχνίδι στο πλαίσιο της καλύτερης δυνατής προετοιμασίας ενόψει SuperLeague 1.

Η ομάδα του Χουάν Φεράντο αγωνίστηκε τη Δευτέρα κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας, επικρατώντας με 3-1 στο γήπεδο της Φιλιππούπολης και μία μέρα μετά επέστρεψε στη βάση της για να δώσει νέο φιλικό κόντρα στο Αιγάλεω.

Χάρη σε γκολ του Ερικ Γέντρισεκ στο 57ο λεπτό η ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ επικράτησε με 1-0, σε ένα παιχνίδι όπου οι γηπεδούχοι είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, ωστόσο δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, με τον Ισπανό τεχνικό να ανακατεύει την τράπουλα, χρησιμοποιώντας κυρίως νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Πλέον, επόμενη φιλική αναμέτρηση είναι το ερχόμενο Σάββατο 17 Αυγούστου στο οποίο οι κυανέρυθροι θα φιλοξενήσουν τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Για τους κυανέρυθρους αγωνίστηκαν οι: Καραγκιόζης (67’ Κραβαρίτης), Λύρατζης, Δημόπουλος, Μήτογλου, Τσαούσης, Διμηνάς, Μπαλογιάννης, Ηλιόπουλος, Κορέλας, Κυζιρίδης, Γέντρισεκ.

Για το Αιγάλεω έπαιξαν οι: Σικαλιας, Τσαφταριδης, Παπανικόλας, Γκότοβος, Συριόπουλος, Σταματάκης, Τσίτσαρης, Μαγκάκης, Φαρινόλα, Κατσικογιάννης, Τσιλιγκίρης

Στο βάθος Πανιώνιος

Στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο για την 1η αγωνιστική της Super League 1 θα βρεθεί η ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ την Κυριακή 25 Αυγούστου στις 7.15μ.μ., όπως ανακοινώθηκε απ’ τη διοργανώτρια αρχή. Όσον αφορά την πρεμιέρα στους εντός έδρας αγώνες και στο Πανθεσσαλικό θα γίνει με αντίπαλο τον Αρη την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, με την αναμέτρηση να ορίζεται επίσης για τις 7.15μ.μ. Μετά από διακοπή του πρωταθλήματος, την 3η αγωνιστική ο Βόλος ΝΠΣ θα πάει να παίξει στον Πειραιά, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, με τον αγώνα να ξεκινά στις 9.30μ.μ. στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου.

Κάρτα φιλάθλου και όχι κάρτα μέλους

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ γνωστοποιεί ότι αντικαθίσταται η Κάρτα Μέλους με την Κάρτα Φιλάθλου, η οποία είναι υποχρεωτική βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας.

Η ανακοίνωση: «Υποχρεωτική η Κάρτα Φιλάθλου-Αντικαθίσταται η Κάρτα Μέλους.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, η Κάρτα Φιλάθλου αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση ώστε να μπορεί κανείς να αγοράσει εισιτήριο και να εισέρχεται στα γήπεδα.

Ως εκ τούτου η έκδοση Κάρτας Φιλάθλου της ΠΑΕ Βόλος αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά είτε εισιτηρίου διαρκείας είτε απλού εισιτηρίου αγώνα της ομάδας μας.

Για το λόγο αυτό, η ΠΑΕ Βόλος αποφάσισε να μετατρέψει την Κάρτα Μέλους που ίσχυε μέχρι σήμερα σε Κάρτα Φιλάθλου. Σημειωτέον όσοι φίλοι της ομάδας έχουν ήδη ανανεώσει την Κάρτα Μέλους τους, αυτή μετατρέπεται αυτομάτως σε Κάρτα Φιλάθλου και ως εκ τούτου δεν έχουν καμία επιπλέον υποχρέωση. Οι φίλοι της ομάδας που επιθυμούν είτε να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας είτε εισιτήριο αγώνα, θα μπορούν να εκδώσουν την Κάρτα Φιλάθλου από τα γραφεία της ΠΑΕ Βόλος (Αργοναυτών 15, παραλία) καθημερινά 9π.μ.-2μ.μ. και 6μ.μ.-9μ.μ. και το Σάββατο 9π.μ.-2μ.μ. Η Κάρτα Φιλάθλου κοστίζει 10 ευρώ και έχει ισχύ για την αγωνιστική περίοδο 2019-20».

Μέχρι τις 31 Αυγούστου τα διαρκείας

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ κάνει γνωστό ότι τα εισιτήρια διαρκείας για τους φιλάθλους θα διατίθενται μέχρι και το Σάββατο 31 Αυγούστου, μία μέρα πριν την πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αρη Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα: «Η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 31 Αυγούστου.

Τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ Βόλος διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ (Αργοναυτών 15, παραλία Βόλου) καθημερινά 9π.μ.-2μ.μ. και 6μ.μ.-9μ.μ. και το Σάββατο 9π.μ.-2μ.μ.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας είναι έκδοση Κάρτας Φιλάθλου της ΠΑΕ Βόλος, βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας.

Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια διαρκείας χωρίζονται στις εξής κατηγορίες:

VIP (δερμάτινα) 500 ευρώ

Απλά (όλες οι θύρες) 150 ευρώ

Γυναικεία (όλες οι θύρες) 100 ευρώ

*Στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VIP θα διατίθεται και θέση στάθμευσης στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου, καθώς επίσης και πρόσβαση στο ανανεωμένο VIP CLUB του σταδίου».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου