ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέο τμήμα της ακαδημίας Shinkyokushinkai καράτε στο Τρίκερι!

νέο-τμήμα-της-ακαδημίας-shinkyokushinkai-καράτε-στο-342565

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Οκτωβρίου η πρώτη συνάντηση γνωριμίας με το ΔΣ του πολιτιστικού Συλλόγου Τρικέρων και του διευθύνοντα προπονητή της ακαδημίας Shinkyokushinkai Καράτε Βόλου (Aθλ. Σύλλογος Υπέρτατη-Αλήθεια-Συνεργασία) Γιώργου Κοσμίδη με σκοπό την Δημιουργία Τμήματος Καράτε.

Με μεγάλο ενδιαφέρον οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου και Γυμνασίου Τρικερίου Ν. Πηλίου παρακολούθησαν την ομιλία του Προπονητή Γ. Γραμματείας Αθλητισμού Γιώργου Κοσμίδη, ο οποίος αναφέρθηκε στην χρησιμότητά του αθλήματος του Καράτε και στην αναγκαιότητα πλέον όλοι να ασχοληθούν με αυτό αλλά και με άλλες μαχητικές τέχνες, το οποίο αποτελεί έναν τρόπο αυτοάμυνας και αυτοπροστασίας. Η ενασχόληση με αυτό δεν ξεχωρίζει ηλικίες και δίνει την δυνατότητα να ασχοληθούν όλοι και όλες ιδιαίτερα οι γυναίκες, τα κορίτσια ως άσκηση αλλά και ως την τελειότερη μορφή αυτοάμυνας.

Η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τρικέρων Μαρία Λάντζου, η Γραμματέας Μαρία Κλιάρη, ο Αντιπρόεδρος Βαγγέλης Τσιργής, η ταμίας Φούλα Κουρή και η σύμβουλος ΜόρφωΤσόνη, υποδέχθηκαν τον δάσκαλο με όλους τους γονείς και μαθητές γεγονός που εντυπωσίασε τον ίδιο και την σύζυγο του, φανερώνοντας το μεγάλο ενδιαφέρον τους για την δημιουργία του Τμήματος.

Οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το Ολυμπιακό Καράτε αλλά και το Shinkyokushinkai μέσα από τον έμπειρο προπονητή Γιώργο Κοσμίδη με την βοήθεια των εκπαιδευτών της ακαδημίας Shinkyokushinkai Καράτε Βόλου,η οποία την επόμενη χρονιά θα κλείσει 35 χρόνια λειτουργίας της.

Το πρώτο μάθημα θα πραγματοποιηθεί το πρωί του Σάββατου 19 Οκτωβρίου στην αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου Τρικερίου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου