ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Μπιτσάκος: «Είμαστε σε πρώιμο στάδιο»

μπιτσάκος-είμαστε-σε-πρώιμο-στάδιο-282738

Αήττητη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια είναι η Νίκη Βόλου, μετρώντας δύο εντός έδρας νίκες και δύο εκτός έδρας ισοπαλίες, με τελευταία επιτυχία τη νίκη με 2-0 επί της Καβάλας, το περασμένο Σάββατο.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Για την επικράτηση της ομάδας του στο τελευταίο παιχνίδι, αλλά και για την αλλαγή φιλοσοφίας επί ημερών Στάικου Βεργέτη, ο Αλέξανδρος Μπιτσάκος αναφέρθηκε σχετικά μετά το πέρας του αγώνα με την Καβάλα.

Ο 28χρονος αμυντικός μέσος που διανύει την τρίτη του θητεία στην ομάδα του Βόλου σχολίασε αρχικά: «Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και στον προπονητή μας. Νομίζω ότι τακτικά κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Κατά τη γνώμη μου είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, που έχει καλούς παίκτες και πλάνο.

Ολη την εβδομάδα είχαμε δουλέψει πάνω στις αδυναμίες του αντιπάλου. Ξέραμε πού μπορούμε να τους σταματήσουμε και πού μπορούμε να έχουμε εμείς πλεονεκτήματα μέσα στον αγώνα. Νομίζω ότι το κάναμε σ’ έναν μεγάλο βαθμό κι αυτό οφείλεται στο ότι έχουμε ένα πλάνο και όλοι οι παίκτες προσπαθούμε να το τηρήσουμε πιστά. Ο ένας παίζει για τον άλλον και αυτό φαίνεται μέσα στον αγώνα. Οσον αφορά στην Καβάλα, νομίζω ότι ήταν πολύ καλή ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, οπότε η αξία της νίκης μας έχει ακόμη μεγαλύτερο βαθμό. Εύχομαι στην Καβάλα καλή πορεία και να έχουν υγεία όλα τα παιδιά».

Για τον ερχομό του Στάικου Βεργέτη και τη βελτίωση του αγωνιστικού προσώπου της ομάδας σχολίασε: «Αυτό είναι θέμα δουλειάς και κατά πόσο ο προπονητής σού μεταδίδει αυτό που θέλει, αλλά και κατά πόσο ο ποδοσφαιριστής το δέχεται. Νομίζω ότι με τον νέο προπονητή έχουμε άριστη συνεργασία και επικοινωνία. Μας ζητεί πράγματα, τα δουλεύουμε στην προπόνηση και πιστεύω ότι οι συμπαίκτες μου κι εγώ τα παίρνουμε σε μεγάλο βαθμό μέχρι στιγμής.

Εχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Δεν έχουμε κάνει ακόμη τίποτα. Σιγά-σιγά, βήμα-βήμα βλέπουμε ότι βελτιωνόμαστε. Για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικό ότι κρατάμε το μηδέν. Με πολλή δουλειά, γιατί ακόμη είμαστε σε πρώιμο στάδιο σε σχέση με τον προπονητή και με αυτά που θέλει να αφομοιώσουμε, νομίζω ότι θα πάμε ακόμη καλύτερα. Φτάνει να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα. Να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι, όπως είμαστε τώρα. Δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια. Προσπαθούμε και όσο βγαίνει αυτό, είναι καλό».

Δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Νίκη έκανε και ο ποδοσφαιριστής της Καβάλας Γιώργος Παυλίδης, με τον 22χρονο επιθετικό να τονίζει: «Αρχικά θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα για τη νίκη της και για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε. Επίσης συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, γιατί δώσαμε μια μεγάλη «μάχη», αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Οσον αφορά στο παιχνίδι είχαμε μια καλή ευκαιρία για να προηγηθούμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεχθήκαμε ένα γκολ από μία στατική φάση. Δεν μπορέσαμε να αμυνθούμε σ’ αυτό το κομμάτι και να αποφύγουμε να δεχθούμε γκολ. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου είχαμε μια ακόμη ευκαιρία, αλλά κι εκεί δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε για να μπούμε στο ημίχρονο ισόπαλοι.

Μιλήσαμε με τον προπονητή στο ημίχρονο και είπαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Με την είσοδό μας στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να τα εφαρμόσουμε, όμως κόντρα στη ροή του παιχνιδιού δεχθήκαμε και δεύτερο γκολ από στημένη φάση με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Δυστυχώς αυτό είναι το ποδόσφαιρο και στη συνέχεια δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά, διότι μπροστά μας έχουμε ένα εκτός έδρας ματς με τον ΟΦΗ για το Κύπελλο, όπου θέλουμε την πρόκριση, ενώ την Κυριακή παίζουμε στην έδρα μας με τον Ιωνικό».

Κυριακή με Ασπρόπυργο

Την ερχόμενη Κυριακή θα δοθεί η συνέχεια για την ομάδα της Νίκης Βόλου, όπως ανακοίνωσε και επίσημα χθες η διοργανώτρια αρχή. Οι κυανόλευκοι στο δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι θα φιλοξενήσουν τον Ασπρόπυργο του Γιώργου Βαζάκα στις 3 μ.μ. στο γήπεδο της Νεάπολης για την 11η αγωνιστική. Χθες οι ποδοσφαιριστές της Νίκης είχαν ρεπό, με το τεχνικό τιμ να περιμένει από σήμερα την επιστροφή των ποδοσφαιριστών που έμειναν εκτός από το τελευταίο παιχνίδι λόγω τραυματισμών, όπως ήταν οι Παγώνης, Τσιώλης, Καμπαγέρο, Βοσνιάδης και Ντομίνγκεθ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου