ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παιχνίδι «ζωής ή θανάτου» με τα Τρίκαλα

παιχνίδι-ζωής-ή-θανάτου-με-τα-τρίκαλ-236626

Δεν έχει περιθώριο για νέα απώλεια βαθμών ο Ολυμπιακός Βόλου, που μετά την εκτός έδρας ήττα από τη Βέροια, αντιμετωπίζει την Κυριακή 19 Ιανουαρίου, στο πλέον κρίσιμο παιχνίδι, την πρωτοπόρο ομάδα των Τρικάλων, στο γήπεδο της Νεάπολης, για την 16η αγωνιστική της Football League.

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Το παιχνίδι που είναι τηλεοπτικό (3 μ.μ. ΕΡΤ3) προσελκύει όλα τα βλέμματα, ως το ντέρμπι της αγωνιστικής και θα κρίνει πολλά στη μάχη της κορυφής. Η «πληγωμένη» ομάδα των Τρικάλων, την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε απρόσμενη εντός έδρας ήττα από τον Διαγόρα Ρόδου με 1-0, δίνοντας την ευκαιρία στη Βέροια, που επικράτησε με 1-0 των Βολιωτών, να μειώσει την απόσταση από την πρώτη θέση στους 3 βαθμούς.

Από την πλευρά του ο μέτριος στο παιχνίδι με τη Βέροια Ολυμπιακός Βόλου δεν εκμεταλλεύτηκε τα ατού του, ενώ, αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ νωρίς, δεν κατάφερε να αντιστρέψει τη σε βάρος του κατάσταση και κυρίως στο β’ μέρος που είχε ευκαιρίες. Ωστόσο για τους ερυθρόλευκους δεν υπάρχει χρόνος σκέψης της απόδοσης που οδήγησε στην 4η φετινή ήττα τους στο πρωτάθλημα, καθώς το μόνο που τους απασχολεί είναι οι τρεις βαθμοί της νίκης στο κυριακάτικο παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός με νίκη θα βρεθεί στους 26 πόντους και δεν θα χάσει επαφή με την κορυφή, κόβοντας ταυτόχρονα βαθμούς από την πρωτοπόρο ομάδα.

«Πρώτη» Ξενοδόχοφ, επιστρέφει ο Φαζός, αμφίβολος ο Βοσνακίδης

Η προετοιμασία των ερυθρόλευκων για το κυριακάτικο παιχνίδι αρχίζει σήμερα, μετά το χθεσινό ρεπό. Οσον αφορά στα αγωνιστικά, το ντεμπούτο του νεοαποκτηθέντα Γκενάντι Ξενοδόχοφ αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο ματς με τα Τρίκαλα, με τον Νίκο Γιδόπουλο να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής, καθώς συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Στα συν η επιστροφή του Μανώλη Φαζού από τιμωρία, που θα βρίσκεται στα πλάνα του Σούλη Παπαδόπουλου και θα ενισχύσει τον Ολυμπιακό, ενώ στη διάρκεια της εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει αν ο Βοσνακίδης θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στο παιχνίδι με τη Βέροια.

Σκληρή γλώσσα Τσιμπανάκου

Στην προπόνηση βρέθηκε το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου Ευριπίδης Τσιμπανάκος ο οποίος και μίλησε στους ποδοσφαιριστές. Ο κ. Τσιμπανάκος δεν «μάσησε» τα λόγια του και μίλησε με σκληρή γλώσσα καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ολυμπιακός Βόλου διαθέτει το καλύτερο ρόστερ της κατηγορίας και για αυτό τόσο ο ίδιος, όσο και η διοίκηση, το τεχνικό τιμ και ο κόσμος περιμένουν πολλά περισσότερα από τους παίκτες.
Αναφερόμενος στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα την Κυριακή ο κ. Τσιμπανάκος το χαρακτήρισε ορόσημο για τη συνέχεια, εφόσον η ομάδα θέλει να συνεχίσει να διεκδικεί την άνοδο στην Super League 2.
«Με πάθος, πίστη και αξία, που είναι αδιαμφισβήτητη, θα πάρουμε τους πολυπόθητους 3 βαθμούς. Την Κυριακή θα κάνουμε μια νέα αρχή και θα αποδείξουμε σε όλους αυτό που εμείς και ο κόσμος του Ολυμπιακού ήδη ξέρουμε. Οτι είμαστε εδώ, ενωμένοι και ακόμα πιο δυνατοί για τη συνέχεια» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσιμπανάκος.

Κόβει την πίτα του ο Ολυμπιακός Βόλου

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου και ώρα 11.30 π.μ., στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού, Κ. Καρτάλη – Ανθίμου Γαζή, ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα για όλα τα τμήματά του.

Οπως σημειώνεται σε δελτίο Τύπου του συλλόγου: «Η ομάδα ανδρών ποδοσφαίρου που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Football League μαζί με τη νεανική ομάδα της Κ-17 , οι άνδρες και οι γυναίκες των ομάδων μπάσκετ που αγωνίζονται στη Γ’ Εθνική κατηγορία και της Α1 ΕΣΚΑΘ αντίστοιχα, τα εκατοντάδες παιδιά των τμημάτων ποδοσφαίρου, βόλεϊ, μπάσκετ, κολύμβησης, άρσης βαρών και πάλης-τζούντο, μαζί με τους προπονητές τους, τη διοίκηση, τις διοικούσες επιτροπές, τους γονείς τους και τους προσκεκλημένους, θα συναντηθούν σε ένα εορταστικό κλίμα, με πολλές εκπλήξεις, βραβεύσεις αθλητών και παραγόντων που στάθηκαν δίπλα στον Σύλλογό μας. Σας περιμένουμε όλους».

Συνεχίζεται η αύξηση

μετοχικού κεφαλαίου

Συνεχίζεται η διάθεση μετοχών της ΠΑΕ Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 στην Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας.

Υπενθυμίζεται πως η ΠΑΕ Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 αποφάσισε να προχωρήσει σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου το οποίο θα είναι ισόποσο του αρχικού κεφαλαίου, με την έκδοση 1.000 μετοχών των 30 ευρώ εκάστη, προκειμένου να δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους φιλάθλους της ομάδας να γίνουν συμμέτοχοι σε αυτή την προσπάθεια που ξεκίνησε από το καλοκαίρι, μετά την άνοδο της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες, και συνεχίζεται «ώστε ο Ολυμπιακός Βόλου να βρεθεί εκεί όπου ανήκει, στην κορυφαία κατηγορία.

Για τον σκοπό αυτό, την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη πολυμετοχικότητα του Ολυμπιακού Βόλου δηλαδή, όσοι εκ των μετόχων συμμετείχαν στο αρχικό κεφάλαιο αποποιήθηκαν το εκ του νόμου δικαίωμά τους στην αύξηση.

Οι ενδιαφερόμενοι να αποκτήσουν μετοχές μπορούν να καταθέτουν το αντίτιμο της/των μετοχής/μετοχών στη Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας (Κεντρικό Κατάστημα: 2ας Νοεμβρίου με Ξενοφώντος) στον ειδικό λογαριασμό με την επωνυμία «ΠΑΕ Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937» έως και την 1η Φεβρουαρίου. Ηρθε η ώρα των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου