ΤΟΠΙΚΟ

Στον Πύρασο και ο Μυργιώτης

στον-πύρασο-και-ο-μυργιώτης-754879

Εναν ακόμη ποδοσφαιριστή από το πάνω ράφι επέλεξε να επιστρατέψει εκ νέου ο Πύρασος. Συγκεκριμένα, με την ομάδα της Νέας Αγχιάλου θα αγωνίζεται και πάλι ο Θωμάς Μυργιώτης, με τον εμπειρότατο ποδοσφαιριστή να ενισχύει την προσπάθεια της ομάδας στην Α’ ΕΠΣΘ.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η διοίκηση του Πυράσου υποδέχεται ξανά στο σύλλογό μας έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε και τίμησε την κυανόλευκη φανέλα σε περιόδους επιτυχιών, στη Γ’ Εθνική. Με χαρά καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια του Πυράσου τον μεσοεπιθετικό Θωμά Μυργιώτη. Γεννημένος στις 17/1/1992, ξεκίνησε από την ακαδημία Ελπίδες Καρδίτσας, έπαιξε στην Νεφέλη Καλλιθήρου στο τοπικό της Καρδίτσας και μετά σε Νίκη Βόλου τη σεζόν 2010-11 στη Γ’ Εθνική, Αναγέννηση Καρδίτσας τη σεζόν 2011-12 στη Δ’ Εθνική, 2012-13 στη Γ’ Εθνική και το πρώτο μισό της περιόδου 2013-14 στη Football League, ενώ από τον Ιανουάριο του 2014 μέχρι τη λήξη της περασμένης αγωνιστικής περιόδου αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική με τα Τρίκαλα. Τη διετία 2014-16 ήταν βασικό στέλεχος στον Πύρασο. Μετά έπαιξε σε Δόξα Μητρόπολης, Απόλλωνα Μακρυχωρίου στη Γ’ Εθνική κι Αναγέννηση Καρδίτσας».

Με Αστέρα αύριο Σάββατο

Συνεχίζεται με προπονητή τον Γιάννη Ακτσιαλή η προετοιμασία του Πυράσου ενώ έγινε γνωστό και το πρόγραμμα των φιλικών: 8/8 με Aστέρα Ριζομύλου, 12/8 με Απόλλωνα Καναλίων, 19/8 με Αίαντα Σούρπης, 22/8 με Διαγόρα Στεφανοβικείου, 26/8 με Αγία Άννα και 29/8 με Αγία Παρασκευή. Λόγω εργασιών στο γήπεδο της Νέας Αγχιάλου, τα φιλικά, εκτός απροόπτου, θα γίνουν εκτός έδρας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου