ΤΟΠΙΚΑ

Πάνδημη η κηδεία του Γιώργου Αμβράζη

πάνδημη-η-κηδεία-του-γιώργου-αμβράζη-423543

Πάνδημη ήταν χθες η κηδεία του 64χρονου καθηγητή Γιώργου Αμβράζη, ιδιοκτήτη ενός εκ των παλαιοτέρων και πιο γνωστών φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης, που βρήκε τραγικό θάνατο την περασμένη Παρασκευή όταν την ώρα που έκανε ψαροντούφεκο στη θαλάσσια περιοχή στο νησάκι Τσουγκριάς Σκιάθου χτυπήθηκε από ταχύπλοο σκάφος.

Στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης όπου τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία χθες το απόγευμα έσπευσε πλήθος κόσμου για να συλλυπηθεί την οικογένειά του και να πει στερνό αντίο.

Συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και μαθητές του άτυχου 64χρονου δεν είχαν λόγια για να εκφράσουν την απέραντη λύπη τους για τον άδικο χαμό και το πρόωρο τέλος του εκπαιδευτικού.

Ο Γεώργιος Αμβράζης ήταν ένας από τους πιο γνωστούς ιδιοκτήτες φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης στον Βόλο. Φυσικός ο ίδιος ξεκίνησε τη λειτουργία του φροντιστηρίου του το 1986. Εκεί διδάσκονταν όλα τα μαθήματα μέσης εκπαίδευσης.

Στο μεταξύ, χθες το πρωί πραγματοποιήθηκε από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας η νεκροψία – νεκροτομή, παρουσία και πραγματογνωμόνων που όρισε η οικογένεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή απέδωσε τα αίτια θανάτου σε κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Η έρευνα από το Λιμεναρχείο Σκιάθου για το τραγικό συμβάν συνεχίζεται προκειμένου να ριχτεί φως σε κάθε πτυχή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Λιμεναρχείο συνεχίζει να λαμβάνει καταθέσεις από μάρτυρες του φοβερού δυστυχήματος που έβαψε με κόκκινο τη θάλασσα και έβαλε δραματικό επίλογο στις ολιγοήμερες διακοπές στη Σκιάθο.

Ο χειριστής του μοιραίου σκάφους, 40χρονος Ελληνας, αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα.

Εναντίον του σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Να επισημανθεί ότι ο χειριστής του μοιραίου ταχύπλοου ενημέρωσε τις λιμενικές αρχές μετά το μοιραίο και παρέμεινε στον τόπο του δυστυχήματος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου