ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Αλλάζουν τα δρομολόγια του «Πρωτέα»

αλλάζουν-τα-δρομολόγια-του-πρωτέα-383091

Τροποποιούνται τα δρομολόγια του «Πρωτέα» από αύριο Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου μέχρι την 31η Οκτωβρίου, σύμφωνα με πρόγραμμα που ανακοίνωσε χθες το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.

Συγκεκριμένα, το επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο θα αποπλέει από το λιμάνι του Βόλου καθημερινά, πραγματοποιώντας δρομολόγια στα νησιά των Βορείων Σποράδων.

Κάθε Δευτέρα θα αποπλέει στις 8.30 το πρωί από το λιμάνι του Βόλου με προορισμό Σκιάθο, Γλώσσα, Μαντούδι, Αγνώντα, Αλόννησο, Σκόπελο, με επιστροφή στον Βόλο.

Την Τρίτη θα αποπλέει στις 8.30 το πρωί από Βόλο για Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο, Γλώσσα, με επιστροφή στον Βόλο.

Την Τετάρτη θα αποπλέει στις 8.30 το πρωί από τον Βόλο με προορισμό Σκιάθο, Γλώσσα, Μαντούδι, Αγνώντα, Αλόννησο, Σκόπελο, με επιστροφή στον Βόλο.

Την Πέμπτη στις 8.30 το πρωί από Βόλο για Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο, Γλώσσα, με επιστροφή στον Βόλο.

Την Παρασκευή στις 8.30 το πρωί από τον Βόλο με προορισμό Σκιάθο, Γλώσσα, Μαντούδι, Αγνώντα, Αλόννησο, Σκόπελο, με επιστροφή στον Βόλο.

Το Σάββατο στις 8.30 το πρωί για Σκιάθο, Γλώσσα, Μαντούδι με επιστροφή στον Βόλο και την Κυριακή θα αποπλέει επίσης στις 8.30 το πρωί από το λιμάνι του Βόλου με ενδιάμεσους προορισμούς Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο, Μαντούδι, Γλώσσα, με επιστροφή.

Επιπροσθέτως ο «Πρωτέας» θα εκτελέσει δύο έκτακτα δρομολόγια στις 27 και 28 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα την Κυριακή 27 Οκτωβρίου θα αποπλεύσει στις 12 το μεσημέρι από το λιμάνι του Βόλου για Σκιάθο, Γλώσσα. Την Δευτέρα 28 Οκτωβρίου το πλοίο θα αποπλεύσει στις 14.00 από Γλώσσα, με προορισμούς Σκιάθο, Μαντούδι, Γλώσσα, Σκιάθο και τον Βόλο, όπου θα καταπλεύσει στις 22.15.

ΓΛ. ΥΔΡ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου