ΤΟΠΙΚΑ

Ξεκινούν οι εγγραφές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο στη Ν. Ιωνία

ξεκινούν-οι-εγγραφές-στο-κοινωνικό-φρ-380817

Το Στέκι Αλληλεγγύη για όλους, πιστό στις αρχές του για βοήθεια και στήριξη των οικογενειών που βρίσκονται σε οικονομική δυσκολία, ξεκινάει για 7η χρονιά Κοινωνικό Φροντιστήριο για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου.

Οι εγγραφές θα αρχίσουν από αύριο Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019. Τα μαθήματα θα είναι δωρεάν και θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο.

Το Στέκι ζητά εθελοντές δασκάλους και καθηγητές ή φοιτητές όλων των ειδικοτήτων για τη στελέχωση των τμημάτων. Η απασχόληση θα είναι δύο διδακτικές ώρες την εβδομάδα. Σε όσους τη χρειάζονται, με το πέρας των μαθημάτων δίνεται βεβαίωση προϋπηρεσίας.

Επιπλέον, άρχισε ήδη η συλλογή σχολικών ειδών (τσάντες, κασετίνες, τετράδια, μολύβια, ξυλοχρώματα μαρκαδόρους) και ό,τι άλλο χρειάζονται τα παιδιά για να πάνε με αξιοπρέπεια στο σχολείο.

Οπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά από τους υπευθύνους του Στεκιού “Θέλουμε τη βοήθειά σας, που τόσο απλόχερα μας δίνετε όποτε σας το ζητήσουμε και σας ευχαριστούμε από καρδιάς γι’ αυτό! Καλή χρονιά σε όλα τα παιδιά με υγεία και καλή πρόοδο!”.

Το Στέκι (Μαγνησίας 6 με Δημοκρατίας, Νέα Ιωνία) θα είναι ανοιχτό από αύριο Τετάρτη και κάθε μέρα εκτός Σαββάτου και Κυριακής από τις 6.00 ως τις 8.00 κάθε απόγευμα.

Τηλ.: 24210 91440, 6937936792, 6979206465

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου