ΤΟΠΙΚΑ

Μια οδηγική χρονιά έκλεισε και μια νέα αρχίζει για τους Οδηγούς της Αγριάς

μια-οδηγική-χρονιά-έκλεισε-και-μια-νέα-369799

Μια οδηγική χρονιά έκλεισε και μια νέα αρχίζει για το τοπικό τμήμα Αγριάς του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού. Κι έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, με τις κατασκηνώσεις και των τεσσάρων κλάδων του τοπικού!

Ο 1ος Γαλαξίας Αστεριών (5-7 ετών) ταξίδεψε με τον Αστερίξ, τον Οβελίξ και τους Γαλάτες στα Αμπελάκια Λάρισας. Τέσσερις μέρες στις σκηνές, μακριά από τους γονείς, με μοναδικές εμπειρίες και νέες φιλίες, μαζί με τα τοπικά Βόλου, Τρικάλων, Φαρσάλων, Ν. Ιωνίας, Κοζάνης.

Το 1ο Σμήνος Πουλιών (7-11 ετών) που για επτά ημέρες με παρέα τα πουλιά Βόλου, Ιστιαίας, Φαρσάλων, συναντήθηκαν στα Χάνια Πηλίου με σκοπό να συνεργαστούν και να βρουν τα κομμάτια του Τοτέμ, λύνοντας μυστήρια και ζώντας στη φύση όπως μόνο αυτοί ξέρουν!

Την 1η Ομάδα Οδηγών (11-14 ετών) την περίμενε φέτος μια φανταστική περιπέτεια! Μια παγκόσμια κατασκήνωση Οδηγών στο East Sussex της Αγγλίας, στην Olave 2019, που διοργανώνεται κάθε τέσσερα χρόνια προς τιμή της αρχιοδηγού. Οκτώ Οδηγοί και δύο στελέχη, είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν αεροπορικώς, να γνωρίσουν οδηγούς απ’ όλο το κόσμο, να παίξουν και να ζήσουν κάτι μοναδικό!

Και τέλος, η 1η Ομάδα Μεγάλων Οδηγών (14-17 ετών). Κατασκηνωτές από Αγριά, Βόλο, Θρακομακεδόνες, Κοζάνη, Λαμία, Μαρούσι, Μέγαρα και Μυτιλήνη μια παρέα όλοι μαζί στη πανέμορφη Χίο, κατόρθωσαν με επιτυχία να κάνουν πραγματικότητα όσα οραματίστηκαν και να προσφέρουν στο τόπο, σε μια κατασκήνωση Κοινοτικής Ανάπτυξης!

Το Τοπικό Συμβούλιο κι η Ομάδα Συνεργασίας είναι πάντα στο πλευρό των παιδιών και των στελεχών-εθελοντών, που σκοπό έχουν την εφαρμογή του Οδηγικού παιδαγωγικού προγράμματος.

Επίσης, ευχαριστούν το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μαγνησίας για την πολύτιμη βοήθεια του σε όλες τους τις μεταφορές μέσα στη χρονιά.

Το Τ.Τ. Αγριάς αρχίζει τη νέα του χρονιά γεμάτη όρεξη κι ανυπομονησία! «Σας περιμένουμε όλους στη μεγαλύτερη παρέα του κόσμου», αναφέρουν σε ανακοίνωση -κάλεσμα!

Τηλέφωνο για πληροφορίες: 6947778205 τοπική έφορος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου