ΤΟΠΙΚΑ

Θλίψη για τον θάνατο του Βλάση Τσιμπανογιάννη

θλίψη-για-τον-θάνατο-του-βλάση-τσιμπαν-363241

Θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Βόλου και γενικότερα της Μαγνησίας το άγγελμα του θανάτου του γνωστού επαγγελματία και συνδικαλιστή Βλάση Τσιμπανογιάννη.

Ο Βλάσης Τσιμπανογιάννης συνταξιούχος βενζινοπώλης του Βόλου, ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός, έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 75 χρόνων.

Είχε αναπτύξει έντονη συνδικαλιστική δράση και διετέλεσε πρόεδρος της Ενωσης Βενζινοπωλών Ν. Μαγνησίας επί 16 συνεχή χρόνια, ενώ είχε ασχοληθεί και με τα κοινά στον πρώην Δήμο Μηλεών.

Ο Βλάσης Τσιμπανογιάννης γεννήθηκε το 1944 στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας. Ηταν παντρεμένος με τη Ράνια Λαδοπούλου και είχε δυο κόρες, την Εβελίνα και τη Βίβιαν. Ηταν αυτοδημιούργητος.

Το 1966 επέστρεψε από τη Δυτική Γερμανία και λειτούργησε το βενζινάδικο στο Βόλο, στην οδό Πολυμερή.

Από το 1982 έως και το 2008 ήταν Πρόεδρος των Βενζινοπωλών Ν. Μαγνησίας. Διατέλεσε επί 33 συνεχόμενα χρόνια μέλος στο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.

Το 1986 εκλέχτηκε Πρόεδρος του Επαγγελματικού Τμήματος του Επιμελητηρίου και το 1995 έως το 2006 εκλέχτηκε ως Οικονομικός Επόπτης στο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου.

Από το 1980 έως το 2006 διατέλεσε Α’ Αντιπρόεδρος στην Ομοσπονδία ΕΒΕ Μαγνησίας.

Το 2006 εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του ΔΟΥΚΘ του Δήμου Μηλεών.

Μετά τη συνταξιοδότησή του συνέχισε την συνδικαλιστική του δράση και εκλέχθηκε πρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων ΤΕΒΕ Βόλου.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Τετάρτη, στις 11 το πρωί, από τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου