ΤΟΠΙΚΑ

Επικοινωνία του Κ. Μαραβέγια με τον Υφ. Υγείας για προσλήψεις μόνιμων γιατρών στο «Αχιλλοπούλειο»

επικοινωνία-του-κ-μαραβέγια-με-τον-υφ-139016

Συνεχίζει τις παρεμβάσεις του ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας για την προώθηση λύσεων στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τομέας υγείας στη Μαγνησία, προκειμένου να βοηθηθεί το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στη δύσκολη μάχη κατά του κορονοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Μαραβέγιας επικοινώνησε μέσα στο σαββατοκύριακο με τον Υφυπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι προχωρά άμεσα η μοριοδότηση και το επόμενο διάστημα θα ολοκληρωθεί η διαδικασία των προσλήψεων μόνιμων γιατρών στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο Βόλου.

Επίσης, ο βουλευτής Μαγνησίας έπειτα από επικοινωνία με την ηγεσία της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας, ενημερώθηκε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ο έλεγχος δικαιολογητικών για την πρόσληψη τεσσάρων νοσηλευτών ΤΕ και άλλων τεσσάρων νοσηλευτών ΔΕ για τη στελέχωση των δομών υγείας στη Μαγνησία.

«Στις δύσκολες αυτές ημέρες που διανύουμε είναι ακόμα μεγαλύτερη η ανάγκη να εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο για την επίλυση προβλημάτων στον τομέα της υγείας, τα οποία χρονίζουν στην περιοχή μας», τόνισε σε δήλωσή του ο κ. Μαραβέγιας, σημειώνοντας επίσης ότι από το υπουργείο Υγείας λαμβάνονται όλες οι αναγκαίες πρωτοβουλίες στο πλαίσιο ενός στρατηγικού σχεδιασμού για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου