ΤΟΠΙΚΑ

Σημαντική δωρεά της οικογένειας του υποστρατήγου ε.α. Βασίλη Κιού στους αστυνομικούς Μαγνησίας

σημαντική-δωρεά-της-οικογένειας-του-υ-119225

Σε μία σημαντική πρόσφορα, στην δωρεά μεγάλων ποσοτήτων μασκών και γαντιών νιτριλίου, προχώρησε η οικογένεια του Υποστρατήγου ε.α. και πρώην Αστυνομικού Διευθυντή Μαγνησίας Βασίλη Κιού προς τους αστυνομικούς της Μαγνησίας.

Για την δωρεά αυτή η Ενωση Αστυνομικών Μαγνησία εκφράζει τις θερμέ ευχαριστίες της και σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει τα εξής:

«Γνωρίζουμε όλοι πως η ιστορία γράφεται από τις πράξεις, τις ηγετικές ικανότητες στο πεδίο της μάχης, που για τον αστυνομικό είναι το πεζοδρόμιο.

Το μεγαλείο όμως ενός ηγέτη διαφαίνεται, όταν αυτός αποχωρεί από την ενεργό δράση και κρεμάει την στολή του.

Δεν ξεχνά όμως αυτούς που συνεργάστηκε και κυρίως τιμά τον θεσμό που υπηρέτησε και τίμια μεγάλωσε την οικογένεια του, στην οποία μεταλαμπάδευσε τις αξίες και τα ιδανικά του Έλληνα Αστυνομικού.

Είναι λίγα και περιττά τα λόγια με τα οποία μπορούμε να αποτυπώσουμε στο χαρτί το ήθος και την προσφορά του κ. ΚΙΟΥ στην τοπική κοινωνία της πόλης μας, από την θέση που για χρόνια υπηρέτησε ως Διοικητής Ασφαλείας και ως Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας, απλά με ταπεινότητα και σεβασμό, ευχαριστούμε την οικογένειά του και συγκεκριμένα τον υιό του κ. ΚΙΟ Αντώνιο, που σε αυτή την δύσκολη περίοδο για εμάς, στάθηκαν δίπλα μας, προσφέροντας 3.000 γάντια νιτριλίου και 1.000 μάσκες προσώπου, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες των Αστυνομικών της Μαγνησίας”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου