ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θέλει τη νίκη την Κυριακή με Τρίκαλα

θέλει-τη-νίκη-την-κυριακή-με-τρίκαλα-235377

Ο Ολυμπιακός Βόλου για να καλύψει τις διαφορές

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Μόνο νίκη θέλει την Κυριακή στη Νεάπολη ο Ολυμπιακός Βόλου παίζοντας με τα Τρίκαλα κορυφής αφού μόνο έτσι μπορεί να καλύψει τη διαφορά των 5 βαθμών από την 2η προνομιούχο θέση που κατέχει η Βέροια αλλά και των 8 βαθμών από την κορυφή που είναι τα Τρίκαλα, αφού κερδίζοντάς τα …όλες οι αποστάσεις θα είναι στο …πέντε!

Ο Ολυμπιακός έχει δείξει πως έχει την ποιότητα ως ομάδα να καλύψει τις διαφορές, ειδικά τη στιγμή που απομένουν 11 αγώνες ώς τη λήξη του πρωταθλήματος, αλλά τώρα αυτό που κοιτάζει είναι η κυριακάτικη νίκη…

Σύμμαχος την Κυριακή θα είναι όπως πάντα ο κόσμος αλλά και η προϊστορία … στο θεσσαλικό ντέρμπι Νο 44 αφού με τα Τρίκαλα υπάρχει μεγάλη αλλά και θετική προϊστορία έχοντας συναντήσεις σε όλες τις κατηγορίες (Α΄, Β΄, Γ΄ και Δ’ Εθνική) αλλά και σε κύπελλο και σε μπαράζ…

Να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει χάσει στον Βόλο …στο γήπεδο σε αγώνες Β΄ Εθνικής, παρά μόνο αυτές στα χαρτιά το 2016 σε μια «μαύρη σελίδα» της ομάδας του Βόλου που λόγω προβλημάτων δεν κατάφερε να συνεχίσει στο πρωτάθλημα αποχώρησε κι αποβλήθηκε από τη Φούτμπολ Λιγκ! Γενικά ο Ολυμπιακός στα ματς με τον ΑΟΤ έχει 23 νίκες, 10 ισοπαλίες και 9 ήττες…

Για τον Ολυμπιακό το ντέρμπι της Κυριακής με τα Τρίκαλα είναι πολύ σημαντικό, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο, αν και ώς τώρα οι «ερυθρόλευκοι» σε παιχνίδια με ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο (Τρίκαλα, Βέροια, Ιωνικός, Καβάλα, Νίκη) δεν κατάφεραν να κερδίσουν, γνωρίζοντας δύο ήττες από τη Βέροια, μία από τη Νίκη και την Καβάλα, ενώ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με τα Τρίκαλα στο εκτός έδρας παιχνίδι του πρώτου γύρου και με τον Ιωνικό στη Νεάπολη.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Νίκου Γιδόπουλου, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο ματς με τον ΑΟΤ. Ο Βοσνακίδης που επίσης συμπλήρωσε κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή στο ματς με τον Θεσπρωτό…

Επιστρέφει από τιμωρία ο Μανώλης Φαζός, ο οποίος εξέτισε την ποινή του (απουσίασε από τα ματς με Ασπρόπυργο και Βέροια).

Austrian Boys: «Δώστε εισιτήρια στους οπαδούς των Τρικάλων»

Η ΠΑΕ Τρίκαλα ζήτησε εισιτήρια για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό Βόλου, από πλευράς «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε ότι το αίτημα ήταν εκπρόθεσμο και ο σύνδεσμος «Σακαφλιάδες» αντέδρασε.

Οι Austrian Βoys πάντως έχουν διαφορετική άποψη από τη διοίκηση και εξέδωσαν ανακοίνωση καλώντας την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου να αναθεωρήσει την απόφασή της.

Χαρακτηριστικά οι Austrian Boys αναφέρουν: «Εμείς οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου, οι AUSTRIAN BOYS που έχουμε γυρίσει όλες τις πόλεις και τα χωριά της Ελλάδος και όχι μόνο, δηλώνουμε ότι είμαστε αντίθετοι με την πράξη της ΠΑΕ να μη δώσει εισιτήρια στους οπαδούς των Τρικάλων. Παροτρύνουμε την ΠΑΕ έστω και την τελευταία στιγμή να αλλάξει την απόφασή της και να δώσει εισιτήρια στους Τρικαλινούς και υποσχόμαστε πως θα τους ανταποδώσουμε τη φιλοξενία του πρώτου γύρου.

Επίσης καλούμε όλον τον κόσμο να κατακλύσει την Κυριακή τη Νεάπολη, να γίνει ο 12ος παίχτης και να βοηθήσει την ομάδα μας για μια νέα αρχή. Δεν υπάρχουν περιθώρια για αλλά λάθη…

Τέλος καλούμε τους παίχτες μας να κάνουν το αυτονόητο, να δείξουν το απαραίτητο πάθος, να ματώσουν τις φανέλες και να αποδείξουν ότι είναι άξιοι να φοράνε τη βαριά φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου… Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες…

Ενημερώνουμε τον κόσμο μας ότι έξω από το γήπεδο θα διαθέτουμε εισιτήρια των 7€.

ΥΓ. ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΠΑΔΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ…».

Ο Ζαμπαλάς διαιτητής

Ο Σπύρος Ζαμπαλάς από την Ένωση Ηπείρου θα διευθύνει το ντέρμπι της 16ης ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και τον Α.Ο. Τρίκαλα. Βοηθοί του θα είναι οι Βασίλης Μάνος (Λάρισας) και Κωνσταντίνος Στάικος (Λάρισας). Τέταρτος ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Πανυτσίδης από την Κοζάνη.

Στο Τρίγλια – Βέροια θα σφυρίξει ο Αθανάσιος Δραγούσης (Κιλκίς) και στο Καλαμάτα – Νίκη Βόλου ο Ευστράτιος Μαχαίρας (Αθηνών).

Αναλυτικά οι ορισμοί:

Σάββατο (18/1)

13:00 Ιάλυσος – Αιγάλεω

Διαιτητής: Τσοπουλίδης (Ξάνθης)

15:00 Καβάλα – Ασπρόπυργος

Διαιτητής: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)

15:00 Ο.Φ. Ιεράπετρας – Ιωνικός

Διαιτητής: Πολυχρόνης (Πιερίας)

Κυριακή (19/1)

15:00 Καλαμάτα – Νίκη Βόλου

Διαιτητής: Μαχαίρας (Αθηνών)

15:00 Τρίγλια – Βέροια

Διαιτητής: Δραγούσης (Κιλκίς)

15:00 Ολυμπιακός Βόλου – Τρίκαλα

Διαιτητής: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

15:00 Θεσπρωτός – Διαγόρας

Διαιτητής: Μπεκιάρης (Καρδίτσας)

Την Κυριακή η πίτα

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του κόβει την προσεχή Κυριακή 19 Ιανουαρίου ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 και καλεί όλους τους φίλους του συλλόγου να δώσουν το «παρών» στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο της Ι.Μ. Δημητριάδος. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου και ώρα 11.30 π.μ., στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού (Κ. Καρτάλη-Ανθίμου Γαζή) ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα για όλα τα τμήματα του.

Η ομάδα ανδρών ποδοσφαίρου που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Football Leagule, μαζί με την νεανική ομάδα της Κ-17, οι άνδρες και οι γυναίκες των ομάδων μπάσκετ που αγωνίζονται στη Γ’ Εθνική κατηγορία και της Α1 ΕΣΚΑΘ αντίστοιχα, τα εκατοντάδες παιδιά των τμημάτων ποδοσφαίρου, βόλεϊ, μπάσκετ, κολύμβησης, άρσης βαρών και πάλης-τζούντο, μαζί με τους προπονητές τους, τη διοίκηση, τις διοικούσες επιτροπές, τους γονείς τους και τους προσκεκλημένους μας, θα συναντηθούν σ’ ένα εορταστικό κλίμα, με πολλές εκπλήξεις, βραβεύσεις αθλητών και παραγόντων, που στάθηκαν δίπλα στο σύλλογο μας.

Σας περιμένουμε όλους. Θα σταλούν προσκλήσεις στις πολιτικές και αθλητικές αρχές της πόλης μας».

Η διάθεση μετοχών της ΠΑΕ

Συνεχίζεται η διάθεση μετοχών της ΠΑΕ Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 στην Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας. Υπενθυμίζεται πως η ΠΑΕ Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 αποφάσισε να προχωρήσει σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, το οποίο θα είναι ισόποσο του αρχικού κεφαλαίου, με την έκδοση 1000 μετοχών των 30 ευρώ εκάστη, προκειμένου να δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους φιλάθλους της ομάδας να γίνουν συμμέτοχοι σ΄ αυτή την προσπάθεια που ξεκίνησε από το καλοκαίρι, μετά την άνοδο της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες και συνεχίζεται ώστε ο Ολυμπιακός Βόλου να βρεθεί εκεί όπου ανήκει, στην κορυφαία κατηγορία.

Για τον σκοπό αυτό, την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη πολυμετοχικότητα του Ολυμπιακού Βόλου δηλαδή, όσοι εκ των μετόχων συμμετείχαν στο αρχικό κεφάλαιο αποποιήθηκαν το εκ του νόμου δικαίωμα τους στην αύξηση.

Οι ενδιαφερόμενοι να αποκτήσουν μετοχές μπορούν να καταθέτουν το αντίτιμο της/των μετοχής/μετοχών στην Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας (Κεντρικό Κατάστημα: 2ας Νοεμβρίου με Ξενοφώντος) στον ειδικό λογαριασμό με την επωνυμία «ΠΑΕ Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937» έως και την 1η Φεβρουαρίου.

«Ήρθε η ώρα των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους», τονίζεται στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου